Ce sunt vibratoarele?

Vibratoarele au fost create exclusiv pentru a crea placere si pot fi utilizate de ambii parteneri, in dormitor, fiind ideale pentru cei care doresc sa aduca o „ nota proaspata ” in relatia intima. In ultimii ani, firmele producatoare din domeniu au inceput sa produca si sa comercializeze vibratoare din ce in ce mai performante care sa poata fi utilizate de ambii parteneri, fara restrictii!

 

  Sex shop-ul este singurul magazin de specialitate care pune la dispozitia clientilor o gama extrem de variata de vibratoare, care sa se plieze dupa cerintele, nevoile, preferintele si buzunarul oricarui! In plus, cei ce sunt necunoscatori in domeniu si nu stiu cum sa aleaga modelul potrivit, se pot documenta inainte de achizitionare, de pe sex shop-ul online, unde au la dispozitie atat informatiile necesare, cat si poze cu toate produsele si, uneori, recenzii din partea clientilor care deja au utilizat un model anume! Astfel, va puteti forma singuri o idee despre aceste produse, iar acest lucru va ajuta, in final, sa luati cea mai buna decizie si sa faceti o investitie inteligenta.

 

  Vibratoarele vin in numeroase dimensiuni, forme si culori tocmai pentru ca potentialii clienti sa aiba de unde alege. In plus, modul de functionare difera de la model la model – de exemplu, vibratoarele clasice doar vibreaza, insa cele mai noi fac mult mai mult decat atat. In sex shop veti gasi astfel de produse cu mai multe trepte de viteze sau cu diferite miscari – inainte-inapoi ori chiar rotative, dupa cum preferati. In plus, sunt numeroase vibratoare ce au incorporate in partea superioara mici ramificatii care stimuleaza clitorisul, in timpul functionarii – aceste modele sunt extrem de apreciate de clienti din intreaga lume!

 

  Daca nu sunteti genul care sa se uite la bani, atunci puteti opta pentru vibratoare de ultima clasa care, pe langa functii suplimentare si un material de silicon extrem de realist ( ce se simte ca pielea la atingere ), nu functioneaza exclusiv pe baterii clasice, pentru ca vin la pachet cu diferite incarcatoare proprii ce pot fi utilizate la o priza normala, sau chiar la PC ori laptop. Astfel, nu trebuie sa va faceti griji ca bateriile se pot termina chiar in timpul folosirii produsului, si nici ca va trebui sa cheltuiti lunar o mica avere pe baterii noi!

 

 

  Cele mai noi vibratoare dintr-un sex shop pot include de asemenea o functie suplimentara de atentionare, in momentul in care produsul este aproape descarcat, iar in acest fel va puteti asigura permanent ca vibratorul este incarcat si gata de utilizare. Totodata, unul dintre cele mai apreciate modele de vibratoare, este cel in forma de potcoava – acesta, datorita formei unice, poate fi utilizat inclusiv in momentul actului sexual, pentru un plus de placere!

 

  Puteti vedea acest ultim model, precum si multe altele, cu o simpla vizita intr-un sex shop sau, mai comod, direct din confortul propriei locuinte, pe pagina unui sex shop online