Ce sa postezi pe retelele sociale pentru a primi mai multe like-uri

Ce sa postezi pe retelele sociale pentru a primi mai multe like-uri Ce sa postezi pe retelele sociale pentru a primi mai multe like-uri

In prezent, una dintre principalele metode de comunicare cu ceilalti este prin intermediul internetului. De multe ori, incepeti sa interactionati prin intermediul retelelor web si sociale pentru a intalni oameni noi. Aplicatiile precum Facebook si Instagram au devenit, recent, preferate de utilizatori pentru a arata imagini, activitati, vacante etc. La adolescenti, like-urile stranse la fiecare dintre fotografii sunt foarte importante, deoarece acestea sunt ceea ce fac nivelul de popularitate sa creasca.

Cercetatorii de la Institutul de Tehnologie din Massachusetts (MIT) din Statele Unite afirma: „Daca sunteti pe cale sa postati pe Facebook, Instagram sau orice alta retea sociala, o fotografie a unui laptop pe care tocmai l-ati cumparat si care va face sa va simtiti deosebit de mandri, opriti-va! Nu faceti asta …Este dovedit ca imaginile in fuste mini, in bikini sau cu putine haine, adica mai seducatoare, sunt preferate de utilizatorii care se afla in retea.

Cercetatorul Aditya Khosia si echipa sa, au analizat mai mult de doua milioane de imagini incarcate pe Flickr si au stabilit ca numarul de clicuri sau like-urile depind de un punct fundamental: continutul este partajat. Alti factori cu greutate pentru a determina popularitatea unei imagini vor fi: numarul de prieteni pe care ii are utilizatorul, cantitatea de etichete incluse in fotografie, etichetele hashtag si extensia titlului.

Dupa stabilirea acestor elemente, Khola a dezvoltat un algoritm care califica fotografia de la 1 la 10 in termeni de popularitate, 10 fiind cel mai inalt indice.

Potrivit echipei de la Institutul de Tehnologie din Massachusetts, obiectele care au o influenta foarte pozitiva asupra unei imagini sunt: ​​bikini, fuste mini, corsete, parfumuri si pahare.