Ce invitatii de nunta sa comandati - cum sa alegeti?

Ce invitatii de nunta sa comandati - cum sa alegeti? Ce invitatii de nunta sa comandati - cum sa alegeti?

Cea mai usoara modalitate este de a cumpara invitatii de nunta, de a le semna si de a le trimite destinatarilor. Multi oameni fac asta - este o solutie verificata. Din pacate, invitatiile standard arata formal si nu transmit solemnitatea viitoarei nunti.

Puteti incerca sa le faceti singur, cu toate acestea este o munca care consuma mult timp. Unii oameni au suficienta rabdare si timp liber, dar chiar si ei nu pot face fata, mai ales daca nu au abilitatile de lucru manual. Este mai usor sa folositi serviciile designerilor care fac invitatii de nunta. Rezultatul muncii specialistului va va surprinde placut!

La fabricarea invitatiilor originale, folosim hartie de designer in relief, panglici, dantele, tesaturi, bijuterii si alte materiale.

Un design vizual exclusiv este dezvoltat pentru fiecare comanda. Aici invitatiile pot avea o forma standard sau originala.

Daca clientul doreste atunci acestea sunt realizate sub forma anumitor articole.

Ce fel de invitatii pot exista

Cand subiectul cu tematica a fost rezolvat, este timpul sa ne gandim la detalii. Invitatiile plasate in plicuri decorative par deosebit de solide si solemne. Pergamentele vechi legate cu o panglica sau fixate cu un sigiliu de ceara arata aristocratic si neobisnuit. Asigurati-va ca, in acest caz, fiecare oaspete se va simti ca un participant la receptia regala!

O invitatie frumoasa ascunsa intr-o cutie cu flori este interesanta si il face pe destinatar sa zambeasca. Decorate cu fundite din satin de diferite nuante, rame ajurate si brose miniaturale, invitatiile emana gingasie. Pasionatii de simplitate vor opta probabil pentru invitatiile albe, fara accente stralucitoare.

Vreti ceva cu adevarat original? Cat de des primesc persoanele dragi invitatii de nunta intr-o punga de matase cu dantela si margele? Cred ca aceasta idee ii va surprinde cu siguranta. Un model cu buzunarel, unde este plasata o ghirlanda de numere stranse pe o panglica, nu va lasa invitatii sa dea uitarii despre data evenimentului. Si invitatiile pe un magnet isi vor lua locul cu siguranta pe frigider si vor fi mereu in fata ochilor oaspetilor.

Unde sa comandati invitatii de nunta individuale in Romania?

Bine ati venit la magazinul online Lux-card.ro! Iata o selectie larga de invitatii de nunta lucrate manual, care sunt placute sa le tii doar in maini. Puteti plasa o comanda cu livrare in toata Romania si Europa!