Ce activitati poti derula pe parcursul unei sarcini

Ce activitati poti derula pe parcursul unei sarcini Ce activitati poti derula pe parcursul unei sarcini

O sarcina vine la pachet cu un cumul de experiente, unele mai pozitive, altele mai negative. Intr-un anumit punct deplasarea poate fi anevoioasa, asa ca prezenta unor activitati fizice si psihice care sa contribuie la sanatatea noastra psihica si fizica sunt mai mult decat bine venite. Totusi, nu ar trebui sa te suprasoliciti sau sa te ancorezi in experiente periculoase ce pot avea un impact negativ.

 

In schimb, poti face experienta mai placuta si poti ajuta timpul sa treaca mai repede citind. Cititul unor carti despre copii si maternitate te pot ajuta sa capeti o serie suplimentara de cunostinte despre schimbarile corpului tau si despre viitorul copil si cresterea acestuia.

De asemenea, poti realiza tot felul de activitati creative. Uite, poti scrie o carte, poti croseta, poti realiza goblenuri clasice sau cu diamante, poti picta. Sunt activitati care nu necesita efort si care iti vor imbunatati starea de spirit.

 

Un alt lucru pe care-l mai poti face in sarcina e sportul, in limite adecvate bineinteles. Practicand sport pe perioada sarcinii, inainte de aceasta, cat si dupa, poti contribui la crearea unui fizic frumos si sanatos, astfel ca dupa nastere nu te vei mai lupta cu vesnica burtica.

 

In concluzie iata, sarcina nu e deloc plictisitoare! Poti creea o multime de activitati interesante care sa contribuie la sanatatea si starea ta de bine.