Cazare in Satu Mare la Hanul lui Ionut

  • Marţi, 12 Noiembrie 2019
  • Turism
  • Publicat de
hanul lui ionut hanul lui ionut

Daca vrei sa stai cateva zile in Satu Mare este important ca inainte sa ajungi aici sa-ti fi rezolvat cazare in Satu Mare, la o pensiune in Satu Mare sau la un hotel in Satu Mare.

Pentru asta o solutie buna ar fi sa intri pe CazareSatuMare.ro si sa-ti alegi una dintre unitatile de cazare de pe site.

O alegere buna pentru o cazare in Satu Mare ar fi, Hanul Lui Ionut, o locatie la doi kilometri de centrul orasului care este incadrata la categoria de trei stele.

Locatia este foare bine pozitionata in Satu Mare, pe Calea Odoreului in apropiere de vama interioara a orasului. Fatada cladirii de culoare portocalie, caramizie se remarca de departe.

Cea mai apropiata statie de autobuz se afla la aproximativ 300 de metri iar gara CFR din Satu Mare se afla la aproximativ un kilometru.

Hanul Lui Ionut are receptia deschisa non stop gazdele te primesc cu amabilitate si in cazul in care sosirea ta se face tarziu in noapte. Un supermarket se afla foarte aproape, iar un cafe bar iti va iesii in cale iesind la o scurta plimbare.

Gazdele iti pun la dispozitie tot ce ai nevoie, ai acces la bucatarie comuna, poti solicita mic dejun. Camerele sunt dotate cu baie proprie, dotata cu cabine de dus, papuci de baie si obiecte de toaleta puse la dispozitie gratuit. In fiecare camera ai TV si internet gratuit.

Camerele sunt mari, curate, luminoase si sunt asortate cu mobilierul si decorul peretilor. Poti alege o camera dubla, twin sau tripla.

Nu lipsesc nici micile detalii dar importante, plasa de tantari la geam sau ventilator, papuci de casa, zona speciala pentru fumatori. Camerele au parchet laminat sau pardoseala de lemn. Pe timp de vara in curte ai parte de locuri speciale pentru grătar si terasa, si o gradina de agrement. Hanul lui Ionut se afla la 10 kilometri de aeroportul din Satu Mare. Pe timp de vara se asigura transportul la strandul din localitate aflat la ceva mai mult de un kilometru distanta. In interiorul Hanului lui Ionut poti savura o cafea

la bar, poti solicita sala de conferinte, spalatorie contra cost. Se asigura parcare privata gratuita fara rezervare prealabila.

De pe unele pagini de turism se poate face plata cu cardul pentru sejurul la Hanul lui Ionut din Satu Mare, dar la receptie se acepta plata cu bani cash. Nu sunt acceptate animale de companie.

Daca faci o scurta plimbare in zona esti aproape de gradina Romei, catedrala romano - catolica si Templul Mare din Satu Mare. Hanul Lui Ionut din Satu Mare iti va lasa o frumosa impresie ,cand vine vorba de cazare in Satu Mare, la o revenire in acest oras, o sa te intorci cu drag la Hanul lui Ionut.

Te vei convinge astfel ca Satu Mare este un oras discret si frumos din nordul tarii.