Cauta perechea ideala dupa fizionomia nasului

Daca are...

·  nasul care, e foarte de gasca, apropiat de toti cei care it cunosc si plin de umor. E sarea si piperul unei distractii. Ii place sa cante, sa danseze, adora sportul si este indragostit de natura. Ai grija insa, deoarece carnii sunt cam infumurati si de muite ori, cand gresesc, dau vina pe aitcineva. Nu sunt ranchiunosi, dar se supara destul de usor, insa le trece repede. Sunt dotati cu un impresionant simt al umorului si nu se sperie cand dau de greu. Deviza dupa care se calauzesc in viata este: "razi, maine poate fi mai rau".

§ nasul incovoiat, are inclinatii filosofice, spirituale. Baietii cu nas "grecesc" sunt pasionati de ocultism, de magie, de fenomenele paranormale. Sunt persoane religioase, dar si superstitioase. Sunt persoane ambitioase, cu o vointa de fier. Au multa energie fizica si intelectuala, fiind capabili de reusite de exceptie. Sunt oameni muncitori, disciplinati si seriosi. Acest baieti sunt atrasi de tipele mignone, dar senzuale. Tipii cu nasul incovoiat sunt, dincolo de ceea ce am spus pana acum, niste hedonisti, adica dependenti de placere. Cunosc in viata atat micile bucurii: o mancare buna, o distractie pe cinste, cat si marile bucurii, legate de realizari profesionale si spirituale si de o viata armonioasa in casnicie sau in cuplu.

§ nasul mare, borcanat, e un bun amant, un gurmand recunoscut si iubitor dfe distractie. Baietii cu nasul mare dau foarte mutt intr-o relatie si sunt generosi cu persoana iubita. Apreciaza fetele cu forme apetisante. Sunt persoane cu aptitudini sportive si se remarca fie ca luptatori, fie ca halterofili. Efortul fizic it avantajeaza. Le plac lucrurile bine facute si partenerii de incredere. Sunt foarte comunicativi si bine intentionati. Nu pot sta locului nici un moment. Chiar si cand nu au ce face, isi gasesc ceva de lucru. Nu sunt pretentiosi in ceea ce priveste propria vestimentatie. Sunt oameni de comitet si nu-si lasa prietenii la nevoie. De aceea, tipii din aceasta categorie au prieteni multi si de incredere. Nu sunt prefacuti sau ascunsi. Spun exact ceea ce gandesc si nu sunt zgarciti.

§  nasul obisnuit, e un tip la locul lui, care, glumind, putem spune ca isi vede lungul nasului. Tipii cu nasuri normale sunt de gasca, altruisti, generosi si foarte linistiti. Sunt tipi parolisti, seriosi si echilibrati.

Excesele nu-i caracterizeaza. Sunt persoane modeste, dar ambitioase. Le place sa se distreze si tin seama de parerile celor apropiati. Nu sunt razbunatori si orice sentiment negativ care-i incearca dispare repede. Nu le place riscul, le plac lucrurile solide, bine facute, sunt prudenti si uneori superstitiosi. Au emotii ce tin de domeniul frumosului, placandu-le arta si analistii. In general, nu sunt persoane aventuroase si au noroc in dragoste. Iubesc copiii, muzica si natura. Partenera ideala trebuie sa fie echilibrata, tandra si, in general, grenul "de casa". Nu sunt persoane violente, zgomotoase si nu se lauda cu ceea ce fac. Sunt sobri si, totusi, foarte interesanti.