Cate produse poti primi gratis ca blogger

Bloggerii sunt renumiti nu doar pentru scrierile lor de pe paginile proprii, dar si pentru produsele pe care acestia le primesc “gratuit”.

In realitate, aceste produse sunt trimise cu titlu gratuit, dar ele vin ca urmare a unor eforturi de durata depuse de-a lungul timpului de catre bloggeri. Ca sa va faceti o idee mai exact, unii bloggeri necesita ani de continuitate si implicatii financiare, dar si timp, pentru o simpla colaborare prin care primesc cateva produse de machiaj sau doua-trei produse pentru ingrijirea parului ce uneori nu ating nici suma de 100 lei. Asadar, bloggingul este in primul rand o pasiune si o meserie aparent, care necesita foarte multa implicare si investitii, iar pentru cei care-si deschid un blog plecand de la aceasta premiza de cele mai multe ori se anticipeaza ca acestia vor renunta pentru ca oamenii nu sunt dispusi sa investeasca suficiente resurse.

 

Practic, bloggerii nu primesc deloc lucruri gratis, ci lucruri la care petrec timp sa le testeze in detaliu si pentru care platesc in schimb prin creare de continut, fotografii pe care le editeaza si ulterior timp si resurse pentru crearea unei recenzie pe propria pagina. Toate aceste lucruri necesita foarte multe implicatii financiare din partea acestuia, dar si eforturi.