Castiga 1 milion de Euro cu predictia ta la NetBet

  • Joi, 20 Mai 2021
  • Sport
  • Publicat de
predictor 1 milion predictor 1 milion

Predictia de 1 milion de Euro este cea mai recenta provocare NetBet, cu adrenalina din plin pentru toti iubitorii fotbalului! Cea mai cool proomotie din online-ul romanesc vine cu un premiu fascinant, de 1.000.000 de euro. Mai mult decat atat, participarea este gratuita pentru clientii activi NetBet!

 

Vor reusi echipele favorite la Campionatul European sa confirme asteptarile? Cine se va impune in duelurile dintre granzii fotbalului european la nivel de reprezentative nationale? Predictia corecta a modului in care se va afisa tabloul turneului poate aduce unui parior norocos un premiu de un milion de euro, un castig fabulos!

 

Premiu de 1 milion de Euro cash de la NetBet, pentru pronosticul corect

 

NetBet acorda un premiu de 1 milion de euro cash pentru jucatorii care ghicesc ce se va intampla in meciurile din Campionatul European. Suma reprezinta fondul de premiere, care poate ajunge la un singur castigator sau care poate fi impartit intre participantii ce au prezis corect rezultatul Campionatului European, de la faza grupelor la finala.

 

Se poate spune ca Predictia de 1 milion de Euro este un pariu mai complex. Oricine poate sa inregistreze propria grila, sa ghiceasca echipele care trec de faza grupelor si traseul lor ulterior pana in ultima faza a competitiei fotbalistice. Se aleg primele trei echipe clasate din fiecare grupa, de la A la F. Apoi, se selecteaza castigatorii meciurilor din optimi, sferturi, semi-finala, finala si in cele din urma, castigatorul trofeului. Jucatorii care prefera sa lase totul in seama norocului pot sa genereze in mod aleatoriu un tablou pentru meciurile din turneu.

 

Pronosticul sau pronosticurile corecte pentru meciurile din Campionatul European castiga 1 milion de euro. Nu exista costuri de participare si nici clauze complicate. Singura conditie: participantul trebuie sa fie client activ NetBet - client cu cont existent sau client care isi deschide acum un cont. Asadar, toata lumea este invitata sa profite de ocazie si sa aiba propria sansa la fabulosul premiu de 1 milion de euro!

 

Conform regulamentului, pentru a inregistra o grila, participantul trebuie sa aiba un cont NetBet, verificat, cu cel putin o depunere in bani reali. Plasarea predictiei este gratuita pentru orice client activ NetBet. Cine nu indeplineste inca aceasta conditie, poate actiona acum! Pronosticurile pot fi inregistrate pana pe 11.06.2021 la ora 01:59. 

 

Daca nu ai un cont de jucator, trebuie sa te inregistrezi pe NetBet pentru a putea inregistra un pronostic. Grabeste-te sa participi la Predictia de 1 milion de Euro, marea provocare NetBet!

 

Simplu si clar, o sansa pentru oricine iubeste fotbalul si vrea sa-si incerce inspiratia si norocul! Platforma NetBet face mereu sportul mai palpitant!