Care sunt beneficiile spumei auto?

spuma activa spuma activa

Spălătoriile self service sunt un domeniu accesat de foarte mulți consumatori, pentru serviciile ușoare și accesibile de a-ți spăla singur propria mașina. 

  Cu toate acestea, a oferi servicii de calitate pentru fiecare client, nu este întocmai ușor dacă folosești detergenți chimici de o proastă calitate și la prețuri super mici. Spuma auto este renumită pentru proprietățile auto pe care le oferă autoturismelor. 

6 Mari beneficii aduse de spuma activă profesională

   Spuma auto este un produs important în cadrul spălătoriile self service, însă nu foarte mulți cunosc beneficiul unei astfel de spume. Mulți sunt chiar deținători de spălătorii auto care încearcă să se dezvolte pe această industrie, însă nu așa cum ar trebui.

   Folosirea unor produse slab calitative trage orice afacere în jos, indiferent de serviciile pe care le prestează, așadar dacă vrei să înțelegi cum poți avea partea de succes în domeniul auto, îți prezentăm 5 mari beneficii al unuia dintre cele mai cunoscute produse – spuma activa. Dacă deții o spălătorie self service spuma auto îți va atrage clienți

        Indiferent de industria în care activezi, produsele de calitate sunt cele care atrag oamenii. Atunci când un client investește în servicii auto își dorește profesionalism pentru mașina sa, și cele mai bune condiții.

   Folosind în procesul de spălare spuma activă profesională, îți vei câștiga clienții înainte de a observa rezultatul final. De ce? Calitatea unei astfel de spume se va observa încă din momentul aplicării. O mașină complet albă acoperită în întregime – deja spălătoria ta pare a fi o idee bună. Prin calitatea serviciilor, clientela ta poate acoperi un număr considerabil.

Spuma activă – cheia spălătoriilor self service

Obține profitul dorit cu spuma auto

   Procesul de spălare este cartea de vizită a fiecărei spălătorii self. Așadar, cu cât spălarea este una mai eficientă și de impact, oamenii vor reveni constant la serviciile tale. Un număr mare de clienți care apelează la spălătoria auto pentru produsele tale , îți vor aduce profitul dorit.

   Calitatea spumei va fi ușor observabilă de fiecare client datorită procesului de spălare care se va realiza de către fiecare client în parte. 

  Așadar, poți câștiga încrederea fiecăruia imediat după aplicarea spumei. Impactul vizual de alb dens și profund  îi va face să investească tot mai mult în serviciile oferite de tine. Rezultate vizibile și mașini impecabile pentru orice deplasare.

 Spuma activă profesională îndepărtează orice fel de murdărie

   O caracteristică căutată în spălătoriile auto este îndepărtarea oricărui tip de murdărie. Spuma auto este un produs care nu doar promite acest lucru ci oferă rezultate vizibile. 

  Impactul before-after este unul impresionant, spuma reușind să pătrundă și în cele mai dificile locuri, eliminând în profunzime murdăria datorită densității și concentrației pe care o deține.

Spuma activă profesională inamicul petelor

Cu spuma auto ai zero pete și urme

   Un alt beneficiu renumit al spumei auto este îndepărtarea petelor și a urmelor. Indiferent de murdăria asupra căreia acționează, nu lasă niciun fel de reziduuri, pete, urme sau zgârieturi. 

   Procesul de spălare se realizează prin compoziții sigure fără a-și lăsa amprenta pe suprafața mașinii. Murdăria va fi eliminată complet iar urmele vor dispărea.

 O spumă profesională NU afectează elementele caroseriei

   Spuma auto profesională nu conține substanțe chimice sau alte combinații puternice care să ducă la distrugeri. Orice element al caroseriei nu va fi afectat de către spuma auto, aceasta având proprietăți de protecție asupra plasticului, pielii vopsite și asupra cauciucurilor.

  Oferim siguranță și încredere prin orice produs auto, astfel, clientul va avea o mașină curată, impecabilă, lipsită de defecțiuni cauzate de produsele spălătoriilor self.

Spuma profesională este ideală pentru a economisi

   Un câștig în plus pentru spălătoriile self service care folosesc această spumă auto este reducerea costurilor cu consumabile. Datorită concentrației pe care o deține, această nu necesită o cantitate mare de soluție, deoarece spuma abundentă se creează și printr-o cantitate minimă. Așadar, poți economisi bani datorită calității pe care o dețin.

Spuma auto – un product friend pentru spălători și clienții acestora

   Analizând aceste 6 mari beneficii ale spumei auto, îți va fi mai ușor să faci o alegere potrivită, atât pentru spălătoria ta cât și pentru clienții tăi. Investește în produse care îți pot crea o imagine pozitivă și de profesionalism. Produsele de calitate sunt o strategie de marketing ideala pentru afacerea ta.