Cardul Raiffaisen vs. Cardul BT - Care e mai bun

Desi exista foarte mult scepticism din partea unei mai proportii a populatiei in ceea ce priveste realizarea si utilizarea unui card bancar, adevarul este ca sistemul este destul de bine pus la punct astfel incat sa nu aveti probleme.

Sansele ca o persoana sa va afle datele personale si sa poata umbla in contul vostru sunt extrem de mici, bancile avand o politica foarte riguroasa si asigurand o supraveghere si o protectie riguroasa fiecarui cont. Astfel, in cadrul unor tranzactii suspecte, banca va actiona imediat prin blocarea operatiunilor si a cardului. Este extrem de important insa, sa va memorati pin-ul cardului si sa nu-l divulgati nimanui, cu atat mai putin sa-l notati in dispozitive sau pe hartii, si sa-l pastrati in geanta sau in portofel. Astfel, in cazul unui incident, nimeni nu va putea lua nicio actiune asupra contului pe care il detineti.

 

Cardul Raiffeisen vs. Cardul BT - Care e mai bun

 

Daca e sa ne raportam la ofertele bancilor si la deschiderea unui cont bancar, fiecare banca vine cu ofertele proprii. De exemplu, contul de student oferit de Raffaisen nu percepe deloc taxe, in timp ce ceilalti, cu toate ca multi afirma ca nu sunt deloc costuri, acestea din pacate vor fi percepute, cu atat mai mult daca-ti doresti un token care sa-ti ofere posibilitatea de a folosi cardul online.

 

Insa, referitor la cardurile asociate conturilor bancare, intre cardul Raiffeisen si cel BT exista oarece diferente, avantaje si dezavantaje.

De exemplu, la capitolul constructie, noile carduri oferite de BT sunt mult mai bine construite decat cele Raiffeisen. Cardurile BT sunt imprimate cu datele cardului in relief, astfel incat veti putea vedea si folosi datele o perioada mai indelungata de timp, fara a va face griji de modul de depozitare. La polul opus sunt cardurile Raiffeisen, care au datele printate in mod obisnuit, insa care dupa o lunga perioada de utilizare se vor sterge treptat, pana vor deveni mai putin vizibile, spre deloc, ceea ce inseamna ca veti fi nevoit sa solicitati mai des schimbarea cardului. Totodata, acest card necesita o mai mare atentie de manipulare si depozitare, intocmai pentru a preveni acest aspect.