Capricornul – astro sex

Este una dintre zodiile cele mai generoase. Iti traiesti sexualitatea cu stralucire si inflacarare, atat in ceea ce te priveste pe tine cat si pe partenerul tau. Care nu regreta niciodata o calatorie in compania ta. Cand un barbat te face fericita, trebuie ca toata lumea sa vada. Si se vede. Aspectul negativ al personalitatii tale tine in special de latura ta posesiva. Vrei sa fii singura si unica si nu suporti ideea unei rivalitati. Risti cateodata sa-ti plictisesti partenerul…

Tine de entuziasmul tau natural, de nevoia care este esentiala la tine, de a te darui si de a ti se darui. Esti in cautarea absolutului si acest lucru caracterizeaza atat de tare zodia Capricorn, in special in versiunea sa feminina, incat energia ta sexuala se naste din aceasta cautare. Nu esti zgarcita si nu regreti niciodata nimic. Placerea este ca un motor care pune totul in miscare si merita toata atentia.

Prin definitie, esti deschisa pentru toate fanteziile, chiar si pentru cele mai ciudate, mai deplasate.

Imaginatia ta care este mereu in verva nu are nevoie de nici o solicitare din afara pentru a se exprima intr-o libertate totala. Firea ta vesela te face sa ocolesti acele fantezii morbide. Ceilalti, chiar si cei mai indrazneti, te atrag. Ai despre placere o viziune simpla si sanatoasa, pentru ca in viziunea ta placerea nu poate veni din suferinta.

Un Varsator iti va adanci cu maiestria care il caracterizeaza lupta care se da in tine intre o morala riguroasa si un libertinaj desfranat. Dupa o adanca reflectie, te napustesti.

Un Peste care te va “ameti” in timp ce te vei lasa cuprinsa de pasiune fara a opune prea mare rezistenta.