Bijuterii, podoabă pentru suflet

  • Marţi, 27 August 2019
  • Diverse
  • Publicat de
Bijuterii, podoabă pentru suflet Bijuterii, podoabă pentru suflet

,,Bijuteriile au puterea de a distrage mintea omului de la riduri" Sonia Hernie.

Cele mai inedite cadouri și cele care nu se v-or demoda niciodata sunt cu siguranță bijuteriile. Purtate pe aproape toată perioada vieții, atât la evenimente speciale cât și în activitatile de zi cu zi. În general femeile sunt cele care aleg să se împodobească cu bijuterii de tot felul, dar și bărbații le apreciază uneori. Dacă nu știi ce să îi oferi drept cadou unei femei, oferă-i o bijuteriei,un lănțișor sau o pereche de cercei, cu siguranță va fi foarte incantat de cadoul primit.

Probabil cea mai importantă bijuterie pe care fiecare femeie și-ar dori să o primească de la bărbatul pe care îl iubește este cu siguranta inelul de logodnă. Cererea în căsătorie cu un inel potrivit care intotdeauna trebuie sa fie pe gustul ei, poate deveni cel mai emoționant și cel mai frumos moment din viața unei femei, eveniment pe care nu îl va uita niciodată. 

Bijuteriile oferite bineînțeles drept cadou o vor face pe cea care le poartă să se simtă mult mai plină de viață mai încrezătoare și mai specială. Dacă și tu vrei să oferi cadou bijuterii unei femei prețioase din viața ta intra pe siteul nostru Roxannes.ro, unde  avem pentru tine o mulțime de produse din care poți alege pentru a le dărui cu multa dragoste celei care te face fericit(ă). Fie că este vorba de mamă, iubită, soră, sora,soacră, pe Roxannes.ro găsești bijuterii pentru toate gusturile dar și adecvate fiecărui stil sau vârsta astfel nu vei putea da greș cu un astfel de cadou. În plus dacă dorești, produsele comandate îți pot fi livrate la tine acasa/birou, direct sub formă de cadou pentru a nu pierde timpul împachetând sau să îți faci griji privind împachetarea lor. 

Cine e Roxanne's?

Roxanne's oferă bijuterii create de designeri de renume internaționali fiind un importator și distribuitor a unor mărci internaționale celebre,producătoare de bijuterii precum Arora Design, Swarovski și multe altele. Produsele comercializate de Roxanne's au ajuns rapid să fie cumpărate online de foarte multe doamne ,domnișoare si domni din România atât de pe site-ul oficial cât și pe alte site-uri precum emag marketplace, shopmania.ro și chiar la nivel internațional, poți găsi bijuteriile Roxanne's pe Amazon.

De ce să alegi bijuteriile Roxanne's?

Dacă îți place o bijuterie de pe site și nu știi dacă să o cumperi sau nu, cred că ai face o alegere bună să o adaugi în coș. Dacă comanda ta depășește 150 RON, beneficiezi și de transport gratuit la tine acasa sau serviciu, pentru bijuteriile fabricate din materiale de cea mai buna calitate. Bijuteriile sunt testate pentru a respecta reglementările internationale privind sănătatea și siguranța celor care le poartă. Cred că te simți mult mai bine purtând o pereche de cercei sau un colier care știi că a fost realizat manual decât atunci când porți o bijuterie realizată în serie, bijuteriile Roxanne's  sunt realizate manual și au modele unice.

Poți vizita oricand atât site-ul nostru online cat si showroom-ul Roxanne's din Baneasa Shopping  City de luni pana duminica intre orele 10.00-22.00 pentru a alege din miile de bijuterii, perechea de cercei favorită, brățara norocoasă sau orice alta piesă care te v-a însoți în fiecare zi specială a vieții tale.

Daca vrei sa faci cadou inedit poti alege unul din Gift Cardurile Roxanne's de 89, 150 sau 1000 Lei iar persoana care va il va primi isi poate alege o bijuterie, pentru mai multe informatii acceseaza pagina noastra speciala Gift Card sau intreaba in Showroom-ul nostru.

Fiecare zi este specială, iar zâmbetul este cea mai frumoasă bijuterie pe care o poți purta.