Avantajele transportului de persoane cu microbuzul

  • Luni, 14 Iunie 2021
  • Afaceri
  • Publicat de
transport de persoane cu microbuz transport de persoane cu microbuz

Cei care doresc să călătorească din România către vestul Europei au în prezent multe posibilități de alegere a mijlocului de transport. Între acestea, transportul auto este de departe cel mai important, datorită unor avantaje evidente: acoperire superioară în spațiu și timp, precum și un raport preț / calitate în avantajul călătorului.În prezent există două mari categorii de astfel de servicii la oferta de transport: curse regulate cu autocarul sau curse regulate cu microbuzul. În ultimii ani, o a 3-a categorie de oferte s-a impus la acest capitol și aceasta începe încet să acapareze piața transportului de persoane auto: transportul de pasageri și / sau colete de la adresă la adresă. Ce înseamnă această expresie este întocmai ce vă imaginați: după o rezervare telefonică prealabilă făcută cu 1…3 zile înainte, pasagerul este preluat direct de acasă sau de la locul indicat, la data și ora stabilite, împreună cu bagajul aferent care poate cântări până la 50kg, și este transportat până la adresa indicată de el ca destinație, cu un microbuz modern, confortabil și bine echipat, în condiții de confort comparabile sau chiar peste cele oferite de un autocar mare, într-un timp mai scurt și la un preț acceptabil.

Cu ce este microbuzul superior autocarului?

Așa cum am scris, avantajul principal al mersului cu microbuzul față de tren sau autocar este transportul până la adresa de destinație indicată. Pe lângă comoditate, aceasta economisește timp, bani și efort în manevrarea bagajelor, etc.Un alt avantaj al microbuzului față de autocar este viteza; acest lucru nu înseamnă că șoferii de microbuz sunt niște vitezomani iresponsabili, din contra, toți sunt profesioniști cu mult discernământ și experiență. Avantajul vitezei provine din însăși construcția unui microbuz, comparativ cu un autocar, care la mersul de croazieră pe autostradă permite viteze medii cu 20…25km/h mai mari. Acest lucru se traduce printr-o călătorie cu 2…3 ore mai scurtă!

Este suficient spațiu și confort într-un microbuz?

Dacă vă imaginați microbuzele ca și cele de acum 20 de ani, nu. Dacă vedeți interiorul unui microbuz modern, de ultimă generație, construit special pentru transportul de persoane pe distanțe lungi, atunci vă veți schimba părerea. Cei 8 pasageri stau în fotolii confortabile, ergonomice și reglabile, au asigurată climatizare automată, au la dispoziție prize pentru încărcarea telefonului sau tabletei precum și semnal WiFi gratuit pe toată durata călătoriei. În plus, microbuzul va putea face pauze mai dese și mai scurte față de autocar, ceea ce duce la sporirea confortului. Grație automatului instalat la bord, călătorii pot consuma cafea în timpul călătoriei, costul acesteia fiind inclus în prețul biletului.

Care firme oferă astfel de servicii?

Există pe piață multe firme de transport de persoane care au în ofertă exclusiv transport de persoane de la adresă la adresă cu microbuze, către orice destinație din Europa. Una dintre acestea este DNK Trans din Reșița, o firmă condusă de oameni entuziaști și profesioniști, care nu fac nici un rabat de la calitatea serviciilor oferite. Cu prețuri competitive, DNK Trans este o variantă de luat în calcul dacă doriți să călătoriți singur sau cu familia la orice adresă din Germania, Austria, Belgia, Olanda sau invers, din oricare dintre aceste țări către România.