Top 5 avantaje si dezavantaje de a-ti intalni partenerul pe internet

Top 5 avantaje si dezavantaje de a-ti intalni partenerul pe internet Top 5 avantaje si dezavantaje de a-ti intalni partenerul pe internet

In ultimii ani , au aparut mii de aplicatii concepute si destinate sa vina in intampinarea oamenilor. Au avut succes datorita faptului ca, cu un singur clic, aveti posibilitatea sa flirtati cu sute de oameni, usurinta si imediatitatea.

Dar intr-adevar aplicatiile care se leaga sunt atat de fantastice si ofera multe beneficii? Intrucat totul din aceasta lume are avantajele si dezavantajele sale , intrebarea este sa le pastram in minte si sa stim cum sa le folosim in avantajul nostru.

Aceasta utilizare a web-ului pentru a intalni oameni este o tendinta in crestere , cu tot mai multi adepti in intreaga lume. Ceea ce o face o practica mai normala si care creste procentele de persoane ca tine, care au cunoscut deja un prieten sau iubirea vietii lor cu ajutorul tehnologiei.

Am putea face o lista infinita de argumente pro si contra, dar vom numi cele mai comune .

Usor: asa cum am aratat anterior, un punct in favoarea flirtului prin internet este confortul de a intra intr-o aplicatie de pe canapea si de a gasi sute de optiuni. 

Oportunitati noi: lumea online te conecteaza cu oameni pe care, cu siguranta, nu ai sa-i intalnesti niciodata altfel, te apropie de persoane pe care le-ai putea avea foarte departe sau fara vecinul tau, dar pe care nu le-ai avut niciodata in vedere sa vorbesti cu el. Acesta deschide oportunitati nesfarsite pentru tine.

Depaseste timiditatea: internetul este ideal pentru persoanele mai introvertite, mai fricoase, nesigure in seductie. Iti ofera sa intalnesti oameni fara sa fii nevoit sa treci prin acel prim contact, salutul ala! fata in fata. In acest fel, evitam sentimentul initial de respingere posibila si, prin urmare, ne simtim mai siguri.

Numarul de optiuni si varietatea lor este fara comparatie. Sa zicem ca te duci la un bar, sa iei o bere si sa interactionezi cu cineva, in acelasi timp prin internet poti scrie la 10 persoane de diferite nationalitati, gusturi si culori. Ceea ce va va permite sa nu pierdeti oportunitatile si sa va puteti concentra pe mai multe lucruri in acelasi timp. Viziteaza sexfete.ro - sursa de profile si anunturi matrimoniale pentru intalniri online.

Una dintre cele mai mari probleme care afecteaza single-urile astazi este timiditatea si nesiguranta. Si cine nu va fi timid si nesigur cu cantitatea de parametri sociali si imagini implauzibile din zilele noastre, jumatate adevarata si jumatate Photoshop. Fara a lua in calcul cantitatea de iluzii de dragoste si iubirea perfecta care ne este vanduta in orice moment si in toate modurile.

Vestea buna este ca problema a venit cu antidotul sau. In adanc, nimeni nu vrea sa fie intr- o relatie cu adevaratul Ryan Gosling sau cu adevarata Scarlett Johansson ... gandeste-te, sunt cei mai frumosi, dar ... Ce poate fi mai sexy decat inteligenta, afectiunea autentica si faptul de a impartasi gusturi, sentimente. Si emotii? Nimic nu? Ei bine, atunci cand vorbesti pe web toti parametrii frumusetii si modul in care dragostea ar trebui sa dispara pentru o clipa, iar accentul este pus pe cuvinte si continut si pe posibilitatea unei iubiri mai reale si mai apropiate. Da, acela capabil sa te completeze si sa te faca fericit!

Dar, ca orice este in aceasta viata, exista si unele dezavantaje si trebuie sa le cunoastem pentru a lua masurile de precautie.