Alimentele ce pot rezolva numeroase probleme legate de stilul de viață

După cum se spune, ești suma a ceea ce mănânci zilnic. Ceea ce consumi ca dieta zilnica fie te face, fie te rupe. Deci, dacă acordați o atenție deosebită alegerii alimentelor, viața voastră poate fi mult diferită. Astăzi, tulburările de stil de viață sunt în creștere, iar problemele de sănătate precum diabetul excesiv, creșterea anormală în greutate și bolile de inimă sunt din ce în ce mai răspândite.

Pentru a contracara aceste probleme de sănătate, puteți opta pentru soluții, fie că este vorba de exerciții fizice, de antrenament, de a renunța la fumat sau de a vă îmbunătăți stilul general de viață. Dar nu puteți neglija pur și simplu planul de dietă dacă doriți să vă îmbunătățiți stilul de viață și să evitați problemele de sănătate. Unul dintre cele mai importante planuri este trecerea completă la o dietă pe bază de plante.

Avantajul principal și evident al alimentelor pe bază de plante este că sunt proaspete. Spre deosebire de alte alimente, acestea sunt bogate în minerale și vitamine esențiale. Consumul lor constant vă poate ajuta să evitați problemele majore de sănătate, cum ar fi hipertensiunea arterială, zahărul și colesterolul ridicat. Este de la sine înțeles că o dietă pe bază de plante ajută, de asemenea, la menținerea sănătății mintale sănătoase.

Ce spun experții în sănătate și nutriții despre o dietă pe bază de plante?

Acum că sunteți conștient de faptul că o dietă pe bază de plante este esențială pentru o sănătate fizică și mentală sănătoasă, este important să rețineți că acestea sunt bogate în vitamine, minerale și antioxidanți care sunt esențiali pentru menținerea bunăstării generale. . Ce spun experții în sănătate și nutriție despre o dietă pe bază de plante, vă puteți întreba?

Potrivit renumitului antrenor de sănătate și dietetician expert Neha Ranglani, o dietă pe bază de plante poate inversa obezitatea, poate reduce nivelul tensiunii arteriale și colesterolul și poate rezolva problemele intestinale. Ea explică în continuare că vede „o lipsă a dietei pe bază de plante” la marea majoritate a pacienților ei. Când își studiază clienții, este evident că aceștia nu mănâncă alimente din viața reală, motiv pentru care ea recomandă ca două treimi dintre pacienții săi să treacă la o dietă complet pe bază de plante. Odată ce se schimbă, problemele lor majore de sănătate sunt rezolvate.

În mod similar, dr. Mickey Mehta, un alt guru popular în nutriție și sănătate, consideră că industrializarea a influențat foarte mult stilul nostru de viață și a transformat alimentele din viața reală industriale. Dr. Mickey recomandă în continuare să crești alimente pe bază de tigaie acasă și să le transforme într-o parte consecventă a planului de dietă. Ca rezultat, veți obține efectiv toate beneficiile majore ale unui plan de dietă pe bază de plante.