Alimente pe care sa le consumati pentru a vă satisface toate poftele

Alimente pe care sa le consumati pentru a vă satisface toate poftele Alimente pe care sa le consumati pentru a vă satisface toate poftele

Indiferent dacă este o zi ploioasă în interior sau doar una dintre acele zile în care vă aflați în nevoie de niște alimente confortabile, de aceea suntem aici pentru dvs. cu o listă cu unele dintre cele mai bune alimente confortabile pe care vi le-ați putea imagina vreodată. Din păcate, mai des decât ne-am dori, ne găsim nevoia să mă iau și, cu aceste alimente covârșitor de delicioase, vă putem îndeplini toate poftele.

Macaroane cu branza

Macul și brânza servite dintr-o cutie sau de casă coapte sunt întotdeauna delicioase. Scufundarea într-un fel de mâncare cu gust de brânză este exact ceea ce trebuie să treci printr-una din acele zile blocate în interior din cauza unei furtuni afară. Indiferent dacă sunt mac, Velveeta sau mac și brânză kraft, aveți garanția satisfacției.

Supă de brânză și roșii la grătar

Acestea sunt două lucruri care trebuie pur și simplu să meargă împreună. Nu numai că brânza la grătar este delicioasă, dar scufundarea într-o supă fierbinte cremoasă este un plus excelent. Tot ceea ce cerem nu este nici o urmă de bucăți de roșii și suntem bine să plecăm.

Piure de cartofi

Acest fel de mâncare este perfect, mai ales atunci când este făcut cu unt EXTRA și piure la perfecțiune. Puteți să o împerecheați cu orice fel de proteine ​​sau dacă vă aflați într-una dintre acele stări în care doriți doar să o mâncați singură din oală, atunci nu vă sfiiți! Piureul de cartofi poate vindeca orice stare proastă.

Clătite

Nu există nicio explicație necesară pentru ea când vine vorba de clătite. Fie că sunt umplute cu ciocolată sau înmuiate în sirop de arțar, clătitele sunt mâncarea de confort de care ai nevoie pentru a pune mâna pe ele. Acestea pot fi realizate într-o astfel de varietate și vă pot satisface toate gusturile, așa că nu vă fie teamă să fiți creativi!

Ciocolată

Indiferent de forma în care vine, ciocolata este mâncarea de confort # 1 și toată lumea o știe. Chiar și doar o mușcătură de zâmbet va vindeca cu siguranță orice tristețe simțiți, dar să fim reali pentru un minut, nimeni nu ia o singură mușcătură.