Alimente de mancat din Africa De Sud

  • Duminică, 7 Noiembrie 2021
  • Turism

Africa de Sud este o țară extraordinar de diversă, plină de multe culturi diferite. Fiecare dintre aceste culturi are propriile alimente unice și delicioase, care nu pot fi ratate mai ales atunci când călătoriți în Africa de Sud. Bucătăriile din Africa de Sud sunt printre cele mai nutritive de pe continentul african care, fără îndoială, vă vor energiza papilele gustative.

Iată 5 bucătării din Africa de Sud care trebuie să încercați, care vă vor oferi o privire asupra culturilor diverse și încântătoare ale țării.

Bunny Chow

Această mâncare de stradă gustoasă care provine din orașul Durban, provenind din populația indiană, a devenit populară în toată Africa de Sud. Acest fel de mâncare este considerat non-vegetarian, de obicei preparat cu pui, tocat sau miel. În primul rând, este scobită o pâine albă, care este apoi umplută cu curry picant. Bunny Chow este ieftin și complet plin, Bunny Chow este masa perfectă pentru excursioniști. Această masă foarte plăcută se numără printre bucătăriile de top din Africa de Sud

Chakalaka

O masă populară, tradițională din Africa de Sud, Chakalaka a fost inventată în orașul Johannesburg, unde a devenit ulterior un fel de mâncare de bază. Acest fel de mâncare fără efort, dar creativ, este un gust condimentat de legume compus din roșii, fasole și ceapă ca elemente principale, deși unele ar putea adăuga ingrediente diferite, cum ar fi morcovi, ardei grași, ardei iute și ghimbir. Chakalaka este adesea servit cel mai bine la un braai (grătar) sud-african clasic .

Budinca de Malva

Acest desert ceresc de caise dulci și lipicioase provine din comunitatea olandeză. Când această budincă delicioasă este scoasă din cuptor, se adaugă un sos pe bază de cremă de sus pentru a face acest fel de mâncare și mai dulce și mai plăcut. Înghețata și cremă sunt combinații excelente de servire.

Tarta de lapte

Acesta este pentru toți iubitorii de desert! Milk Tart, altfel cunoscut sub numele de melktert în afrikaans, este un desert dulce și lăptos, care constă dintr-o crustă de patiserie și o umplutură cremoasă din lapte, făină, zahăr și ouă. Vasul poate fi servit fie fierbinte, fie rece, dar se recomandă să presărați scorțișoară pudră deasupra. Acesta este întotdeauna un super mod de a termina o masă tradițională din Africa de Sud.

Biltong

Poate una dintre cele mai iubite gustări din Africa de Sud, biltong este o carne sărată, uscată și picantă. Biltongul se face de obicei din carne de vită sau vânat, deși există soiuri de pui și slănină. Această gustare delicioasă este servită la aproape orice adunare socială.