Alimente care ard grăsimile instant

Alimente care ard grăsimile instant Alimente care ard grăsimile instant

Toată lumea dorește să slăbească. Vrem să scăpăm de excesul de grăsimi din corpul nostru pentru a obține un corp mai potrivit, mai sănătos și mai slab. De aceea, încercăm atât de mult să urmăm un regim de dietă și un antrenament intens, sperând că ne poate ajuta să ne pierdem o parte din greutate.

Și în timp ce unii dintre noi slăbim, ajungem frustrați și epuizați din cauza progresului său lent. Cum ne putem îmbunătăți rata de ardere a grăsimilor? Experții în sănătate vă recomandă să mâncați aceste alimente care ard grăsimi pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți metabolismul și să pierdeți mai mult în greutate.

Nucile și unturile de nuci

Potrivit  Jess Cording , RD, nucile sunt bogate în fibre, grăsimi sănătoase și proteine, care este o combinație excelentă pentru a vă menține plin mai mult timp, energizat și mulțumit. Puteți mânca un sfert de cană de nuci întregi și le puteți încorpora în masă sau pur și simplu le mâncați ca gustare. Dacă preferați untul, Cording vă recomandă să scoateți două linguri de unt de nuci pentru a-l face ca condiment în sandwich-ul dvs.

Dacă sunteți alergic la alune, puteți mânca alternative mai sănătoase, cum ar fi migdale, caju, nuci, etc. și grăsimi polinesaturate și 4 și 1/2 grame de fibre. Grăsimile sănătoase găsite în nuci pot ajuta la reducerea inflamației din corpul dumneavoastră.

Ouă

O altă sursă excelentă de grăsimi și proteine ​​sănătoase sunt ouăle. Cu excepția cazului în care sunteți vegan, Cording spune că nu există niciun motiv să nu includeți ouăle în dieta dvs. Ouăle vă ajută să vă mențineți mușchii, deoarece vă arde grăsimile din corp pentru a vă menține energizat și mulțumit.

Ea adaugă că este un control instant al porțiunilor. Doar dacă aveți un ou mare, veți da 70 de calorii. În afară de aceasta, ouăle conțin colină pentru a vă sprijini sănătatea creierului și DHA pentru a reduce  inflamația  din corpul dumneavoastră. Ouăle ajută, de asemenea, la pierderea în greutate, deoarece este plin de colesterol bun, ceea ce vă ajută și la reducerea riscului de a dobândi boli de inimă.

Lapte

În ciuda faptului că laptele rap rău se dezvoltă în industria sănătății și fitnessului, Cording reiterează beneficiile pentru sănătate ale consumului de lapte. Potrivit ei, laptele conține 300 mg de calciu într-o singură ceașcă, care vă ajută să vă întăriți oasele pentru a vă susține mușchii, deoarece arde grăsimi. Între timp, puteți obține opt grame de proteine ​​animale (cu aminoacizi complet), vitaminele A și D.

Iaurt

Dacă doriți să vă îmbunătățiți sănătatea intestinului, Cording vă recomandă să consumați iaurt în afară de consumul de lapte. Potrivit ei, probioticele găsite în iaurt vă susțin sănătatea intestinului și vă îmbunătățesc starea generală de sănătate.

De asemenea, vă ajută să vă stimulați sistemul imunitar și să trimiteți semnale către creier pentru a vă calma stomacul, pentru a evita stresul. Ea recomandă să omiteți soiurile cu conținut scăzut de grăsimi, deoarece reduce și nivelurile de nutriție pe care trebuie să le primiți. În schimb, ea recomandă să meargă după un iaurt grecesc plin de grăsimi sau Skyr să mănânce.

Fructe de padure

Dacă vă place să mâncați fructe și să le încorporați în dieta dvs., Cording vă recomandă să adăugați fructe de padure pe listă. De asemenea, fructele de pădure sunt încărcate cu fibre, ceea ce vă face să vă simțiți mai plin mai mult timp. În afară de aceasta, vă ajută să vă reduceți pofta de mâncare, deoarece corpul dvs. arde grăsimi.

Mai presus de toate, fructele de pădure sunt sărace în calorii și au un  indice glicemic scăzut , astfel încât să le puteți mânca după conținutul inimii. Cording spune că doar consumând o ceașcă de afine îți poate oferi doar 84 de calorii, dar cu mai mult de 3,6 grame de fibre de umplutură. Puteți alege dintre căpșuni colorate, zmeură, afine și mure pentru a mânca. Toate sunt bogate în antioxidanți și proprietăți antiinflamatorii pentru a vă sprijini sistemul imunitar.