Alegerea pardoselilor pentru spatii industriale sau spatii comerciale

Alegerea pardoselilor pentru spatii industriale sau spatii comerciale Alegerea pardoselilor pentru spatii industriale sau spatii comerciale

Alegerea pardoselilor pentru un spatiu industrial, unul comercial sau orice alt tip de facilitate va depinde de o serie de factori - functionalitate, cost de realizare, costul de intretinere, aspectul estetic etc - de care ar fi indicat sa fiti informati inainte de a alege.

Atunci cand examinam optiunile de pardoseli pentru spatii industriale, alegerea unei pardoseli de calitate poate fi o sarcina grea. Exista o gama variata de pardoseli, fiecare dintre acestea cu propriile lor avantaje sau dezavantaje. Alegerea lor trebuie sa se realizeze pe nistre criterii foarte clar stabilite: durabilitate, rezistenta, utilitate, intretinere etc..

Pardoselile epoxidice si pardoselile din beton elicopterizat tind sa fie unele dintre cele mai utilizate atat in sectorul industrial cat si in cel comercial. Acestea ofera beneficiarilor o serie de avantaje demne de luat in considerare: cost redus de realizare, timp scazut de executie, costuri de intretinere reduse, palete variate de culori si nu in ultimul rand rezistenta si durabilitate in timp.

Pardoseli epoxidice

Gresia si marmura sunt optiuni comune de placare a suprafetelor cu care suntem destul de familiarizati. Cu toate acestea, atunci cand vine vorba de spatii comerciale precum centre comerciale, parcari, hale inudstriale, facilitati alimentare sau chiar fabrici, in care incarcatura si traficul sunt grele, pardoseala epoxidica este alegerea preferata datorita durabilitatii si rezistentei sale in timp.

Pe langa durabilitate si rezistenta, pardoselile epoxidice sunt si extraordinar de versatile cand vine vorba de design: se pot realiza intr-o multitudine de culori, texturi si finisaje. Sunt deosebit de usor de intretinut iar in ultima perioada au cunoscut o extraordinara popularitate in Romania.

Pardoselile din beton elicopterizat

Fie ca dorim realizarea unei pardoseli pentru o parcare, o hala inudstriala, un depozit sau o hala agricola, pardoseala din beton elicopterizat, poate fi o optiune fiabila. Este de departe una dintre cele mai utilizate pardoseli din lume, cu avantaje notabile in ceea ce priveste rezistenta mecanica, durabilitatea in timp, costuri de intretinere mici si flexibilitate in materie de design.

Avantajele pe care pardoselile din beton elicopterizat le ofera sunt mecanice, estetice dar si economice. In cazul in care sunteti interesat de realizarea unei pardoseli din beton, colaborati tot timpul cu echipe cu experienta!