Alege apartament în Sebeș, care sa devină casa ta, în complexul Atmosphere Residence

  • Luni, 26 August 2019
  • Diverse
  • Publicat de
Alege apartament în Sebeș, care sa devină casa ta, în complexul Atmosphere Residence Alege apartament în Sebeș, care sa devină casa ta, în complexul Atmosphere Residence

Daca ești în căutare de o casa noua in Sebes, sau poate îți dorești să îți cumperi prima ta casă, pentru ca ești interesat de acest subiect, îți propunem prin acest articol sa iei înconsiderare și varianta cumpărării unui apartament in Sebes.

De cele mai multe ori e mult mai greu sa găsești o casa ieftină în orasul tau sau in apropiere de oraș, de aceea apartamentele rămân cea mai buna alternativa. Dacă vrei sa ai o casă în Sebeș, Alba, te poți muta în cel mai nou și mai modern complex rezidențial, Atmosphere Residence. Aici eleganta se îmbină cu modernul pentru a-ți oferii o casă care sa devină pentru tine acasă.

Atmosphere Residence este un proiect realizat de San Casa și are ca scop aducerea în atenția doritorilor de locuințe un loc nou de locuit în Sebeș, Alba. Fiecare apartament indiferent de dimensiunea acestuia este gândit pentru a sugera confort chiar și atunci când nu este deloc mobilat. Ferestrele mari au fost concepute pentru a permite luminii sa pătrundă în apartament și sa dea impresia de spațiu mai mare, mai legat, conectat cu lumea de afara, cu natura, cu cerul.

Iată care sunt opțiunile din care poți alege:

Apartamente cu trei camere:Locuință cu trei camere este potrivita pentru o familie cu copii sau pentru acele cupluri tinere care își doresc un spațiu mai generos de locuit. Apartamentul cu trei camere este format din doua dormitoare, o baie, living și bucătărie. Fiecare dintre ele au fost  proiectate sa ofere tot confortul de care ai nevoie atunci când te întorci acasă după o zi agitată în oraș. Toate apartamentele din complexul Atmosphere Residenceau și o terasa generoasa, balcon unde te poți relaxa în fiecare dimineață cu o ceașcă din cafeaua ta preferata. Apartamentele de la ultimul etaj au fost proiectate cu o terasa privata,fiecare de 40 m² unde îți poți petrece timpul liber singur sau împreună cu toți cei apropiați. Ai la dispoziție pana la 138 m² pe care îl poti amenaja astfel încât ca acel spațiu gol de la început să devină acasă.

Apartamente cu doua camere: Apartamentele cu doua camere sunt compartimentate pentru a-ți oferii confortul maxim chiar și într-un spațiu putin mai mic decât cel pe care îl ai alegând un apartament cu trei camere. Fiecare apartament are doua balcoane, ferestre și uși care dau spre balcone mari și luminoase care sa iti umple casa de lumina naturala. Apartamentele de la ultimul etaj au terase de 17 m² pana la 24 m² și balcoane mari unde îți poți amenaja un spațiu de luat masa, unde sa iti bei cafeau in liniste sau locul tău de relaxare după o zi încărcata la locul de muncă.

Iată care sunt avantajele pe care le ai alegând Atmosphere Residence:

Datorita localizării excelente a complexului fata de oraș, poți ajunge rapid la locul de munca, la școală sau oriunde în oraș. Amplasarea este foarte bine gândită, ai doar un km pana în centrul orașului, deci daca îți doreai un apartament în centru dar are un preț cu mult peste bugetul tău, poți alege un apartament în complexul Atmosphere Residence care e la doar un km distanta fata de centru. Poți cere gratuit pe site-ul complexului un tur al apartamentelor, de asemenea pe site ai și o galerie foto.

Apartamentele sunt dotate cu tot ce ai nevoie pentru o viata relaxata, ai parte de conexiune la internet și la televiziune. De asemenea pentru copii exista spatii de joaca. Complexul are și spatii verzi în care se pot relaxa oamenii mari.

CONTACT

Similie Alexandra : 0751061359

Bradila Diana : 0749936607

Telefon fix/fax: 0358882425

Sebes, str. Transilvania, nr. 2

jud. Alba, Romania