Ai nevoie de ursitoare pentru botez?

Desi ursitoarele pentru botez sunt optionale pentru organizarea unei petreceri de botez, adevarul este ca multi parinti le considera un detaliu foarte interesant.

Botezul este un moment cu adevarat deosebit, dedicat copiilor, iar cei mici raman in centrul atentie. Prezenta ursitoarelor la botez poate fi o incantare pentru ceilalti copii participanti, dar si un moment emotionant pentru parinti, nasi, bunici si alte rude.  

Ursitoarele sunt actrite, costumate in zane care creaza un spectacol live. De obicei, sunt 3 zane bune si o vrajitoare, care este invinsa in timpul actului. Zanele bune ursesc daruri spirituale de pret bebelusului, iar vrajitoarea este indepartata de soarta micutului, moment ce starneste de obicei multe zambete printre cei participanti.

Un spectacol luxos cu ursitoare pentru botez poate transforma usor un eveniment searbad si plictisitor intr-unul sclipitor, plin de magie. Pana la urma prima petrecere pe care o dedicati copilului dumneavoastra poate fi una magica si memorabila. Peste doar cativa ani veti putea sa-i aratati aceste imagini si sa-i spuneti cum a fost in ziua in care l-ati botezat.

Atunci cand alegeti ursitoarele pentru botez este important sa gasiti acrite profesioniste care isi joaca bine numarul. Cu cat recuzita si atitudinea lor sunt mai profesioniste, cu atat evenimentul va capata o valoare mai mare.

Textele pe care le rostesc ursitoarele pot fi intr-o anumita masura personalizate, cu numele micutului si chiar numele parintilor. O trupa buna de ursitoare va fi dispusa pentru adaptarea textului, astfel incat sa-l faca foarte personal si conform cerintelor parintilor bebelusului.

Unele formatii de ursitoare pentru botez va pot oferi si servicii suplimentare cum ar fi:

- fotograf profesionist

- propsuri pentru nunta

- costume suplimentare

- baloane modelate pentru invitati

- face painting etc.

Frumusetea rochiilor de printesa pe care le imbraca ursitoarele, textele pe care acestea le rostesc, intr-o maniera profesionista si implicata, sunt detalii care ii vor incanta pe cei prezenti la botez, indiferent de varsta. Sigur, copiii vor fi cei mai fericiti sa se apropie de zane si sa le admire sceneta.

Traditia ursitoarelor pentru botez

Ursitoarele sunt mentionate in numeroase povesti si basme romanesti. Se pare ca stramosii nostri credeau ca la 3 zile de la nastere, bebelusul era vizitat de 3 zane care ii ofereau cateva daruri care sa il ajute sa treca peste momentele dificile din viata.

Intre moft si ingeniozitate, ursitoarele pentru botez raman o alegere foarte populara pentru parintii care urmeaza sa-si crestineze copiii.