Agentie SEO Bucuresti

  • Joi, 23 Ianuarie 2020
  • Internet
  • Publicat de
optimizare SEO Bucuresti optimizare SEO Bucuresti

Agentie SEO Bucuresti

 

Serviciile de SEO ajuta orice companie sa se dezvolte in spatiul online. In cazul in care doriti sa ajutati site-ul sau magazinul dumneavoastra sa creasca in online veti avea nevoie sa stapaniti arta de a face optimizare SEO.

Serviciile SEO - search engine optimization - reprezinta felul in care comunica site-ul nostru cu motoarele de cautare precum Google. Un vizitator Google va scrie un termen de cautare. Apoi, Google ii va prezenta pagini intregi cu rezultate ale cautarii. Ordinea in care apar aceste rezultate poate fi influentata in doua moduri: reclamele platite (Google Ads) sau SEO optimizarea site-ului. 

 

Optimizarea organica a site-ului

 

Alegeti optimizarea SEO si veti descoperi cum site-ul dumneavoastra creste treptat catre primele pozitii in rezultatele Google. Atunci cand optimizati SEO un site web - lucrati pe site, dar si in afara site-ului formand noi linkuri externe catre platforme puternice. Fiecare platforma externa care se conecteaza de site-ul nostru web o sa ajute sau va dauna DA-ului site-ului. DA inseamna autoritates domeniului. Atunci cand noi lucram un site cu optimizarea SEO si adaugam cuvintele si expresiile cheie necesare acelui site sa creasca, noi facem ca site-ul nostru sa fie usor de gasit si de considerat de incredere de catre Google. 

 

Optimizarea Externa. 

Construim linkuri externe catre platforme puternice - de exemplu, comunicate de presa si articole pe blogurile puternice care au un numar mare de utilizatori. 

Atunci cand postam materiale pe alte canale sociale despre site-ul afacerii noastre este bine sa punem si un link catre pagina Acasa. In felul acesta cei care citesc materialul despre afacerea noastra vor avea si linkul pentru a ajunge pe site. 

 

Cuvinte si expresii cheie

In optimizarea SEO avem nevoie de o lista cu cuvinte si expresii cheie relevante. Cuvintele si expresiile cheie trebuiesc alese cu intelepciune si dupa o strategie de promovare. Daca strategia noastra este sa promovam un anume produs din magazinul nostru online, toate linkurile externe se vor focusa pe construirea de materiale care sa sprijine cresterea acelui cuvant cheie special ales pentru acel produs.