5 moduri de a echilibra nuanțele luminoase cu tonuri neutre în camera dvs

Tendințele se schimbă din când în când și este esențial să ținem pasul cu ele, mai ales când vine vorba de casa noastră. Cei mai mulți dintre noi alegem tonuri neutre atunci când ne decorăm camera de zi și uneori ne poate părea blândă. Adăugarea unui pic de culoare la ea va lumina casa ta instantaneu, plus va da un makeover chic la ea. Dar a merge peste bord cu culori s-ar putea să nu arate prea bine. Și pentru a-l restrânge cu culori neutre, vă oferim toate sfaturile care vor da un aspect nou sufrageriei dvs.

Oferiți un aspect nou sufrageriei dvs. cu aceste sfaturi

Lăsați unele culori să adauge un ton luminos în camera dvs.

1. Perne colorate

Adăugarea acelorași perne colorate ca și canapeaua va oferi un aspect plictisitor, în schimb alegeți cele colorate. Culorile strălucitoare și pastelate sunt foarte în tendințe recent și experimentarea cu ele se va încheia cu siguranță bine. Dacă aveți o canapea de culoare închisă, alegeți o familie de culori strălucitoare de roz, galben, albastru pastel etc. Puteți chiar să alegeți câteva imprimate ciudate sau cu ornamente din piatră pentru a da un aspect elegant.

2. O lampă nouă

Iluminatul din spațiul nostru de locuit ne afectează în mod major casa. Nu doar LED-urile de bază, ci și unele piese artistice adaugă, de asemenea, un plus de avantaj. În loc să alegeți lămpile de bază negre sau aurii, alegeți o culoare mai strălucitoare, deoarece va echilibra tonul neutru.

3. Un președinte de declarații

Majoritatea dintre noi presupunem că, dacă canapeaua servește scopului funcțional, atunci care este nevoia unui scaun. Dar adăugarea unui scaun viu colorat în contrast cu pernele sau alte obiecte decorative va adăuga un aspect complet nou camerei. Dacă nuanța este albă, atunci alegeți un scaun albastru clasic și dacă este bej, puteți alege și unul galben.

4. Alegeți un perete

Alegeți un perete mare al camerei dvs. de zi și transformați-l în pânză. Accentuarea peretelui cu un model blocat de culoare sau punerea peste el a unei piese mari și colorate de declarație va adăuga mult nevoie de culoare. Selectați culorile peretelui din nuanțele contrastante ale sufrageriei dvs.

5. Aduceți natura în interior

Alocați un corned la verdeață în sufrageria dvs., deoarece va adăuga un ton natural luminat camerei. Alegeți vase coordonate în culori pentru cameră. Nu exagerați punând multe dintre ele peste tot. Păstrați-l minim, cu mai puține vase în funcție de dimensiunea camerei.