4 sfaturi noi pentru cititorii pasionati

 

Sa fim sinceri. In fiecare zi tindem sa ne evaluam viata si activitatea. Cu toate acestea, cand a fost ultima data cand ti-ai evaluat activitatile de citit? Pentru a experimenta cele mai frumoase momente ca si cititor, iata 4 sfaturi ce te pot ajuta sa-ti re-evaluezi pozitia fata de carti.

1. Incepe o lista de carti "de citit"

E usor sa faci asta. Poti gasi o sumedenie de titluri de carti elefant pe elefant.ro. Ideea este ca, oricat de mult iubim cartile, este posibil ca unii din noi sa nu facem suficient efort pentru a citi. Exista aceasta gramada de carti descurajante acasa, care asteapta cu pasiune, care vor sa fie citite si descoperite, care vor sa-ti arate scopul in viata. Recomandarea noastra este sa incepi sa citesti acele carti bune din biblioteca ta pe care le-ai neglijat.

 

2. Fa-ti o lista cu carti de citit

In timp ce unii din noi ar putea fi usor ignoranti la teancul de carti ce zace acasa, altii pur si simplu asteapta ca volumul potrivit sa le cada in mana. Dar, asta nu se va intampla! Trebuie sa iei masuri. Cauta cartile tale preferate din toate timpurile. Poti vorbi cu prietenii, poti pune intrebari intr-o librarie sau te poti informa de pe internet, in librariile online, cum este elefant.ro.

Azi este mai simplu ca oricand sa gasesti carti frumoase, semnificative, care sa-ti placa foarte tare.

 

3. Pune deoparte cartile care nu functioneaza pentru tine

Daca esti iubitor de carti, nu exista vreodata sa ai prea multe. Cu toate acestea, exista unele care ne atrag mai mult, iar altele care ne atrag mai putin si ne pun in dificultate deseori. Daca acest lucru ti se intampla si tie, poate ca este momentul sa recunosti care sunt preferintele tale, sa renunti la cartile care nu se incadreaza in aceste dorinte si sa iti canalizezi interesul spre genul favorit. Acest lucru poate fi de ajutor si te poate ajuta sa devii un cititor mai bun exact pe ceea ce iti ajunge mai usor la inima.

 

4. Citeste ceva nou

Sa zicem ca esti un veteran in alte cititului. Ai citit de toate. Acest lucru poate deveni plictisitor la un moment dat, asa ca daca simti nevoia de altceva, ar trebui sa incerci ceva nou. Intra pe elefant.ro si rasfoieste site-ul pentru carti elefant, cu titluri noi si genuri noio, conflicte nemaicitite pana acum.