4 Resurse pentru Internet Marketing

  • Marţi, 15 Septembrie 2020
  • Internet
  • Publicat de
4 Resurse pentru Internet Marketing - Internet Marketing & Seo 4 Resurse pentru Internet Marketing - Internet Marketing & Seo

4 Resurse pentru Internet Marketing - https://markagency.ro/internet-marketing/4-resurse-pentru-internet-marketing/

Astazi am cateva resurse excelente pentru a te ajuta sa aduci mai multa creativitate in marketing-ul tau pe internet. Iata patru link-uri cu sfaturi si trucuri pentru a incepe saptamana de lucru.

O campanie inteligenta de internet marketing implica utilizarea celor mai bune instrumente care vor creste comintatea si rata de conversie. Afacerea ta are nevoie de cele mai noi resurse pentru a va gestiona si executa eficient eforturile online. Ai nevoie sa iti imbunatatiti performanta, dar nu stiti de unde sa incepeti? Profita de aceste instrumente.

1. Ajungi la o audienta video mai mare – reEmbed

Ai nevoie de o analiza mai buna a implicarii la video-clipurile tale din online? Aptunci iti placea ReEmbed, care iti permite sa adaugi un cod chiar la video-clipurile tale incarcate pentru o masurare precisa. Utilizeaza instrumentul pentru a adauga cu usurinta logo-ul marcii tale, pentru a alege culori si pentru a gasi cel mai bun design pentru website-ul tau. Incorporeaza video-clipurile YouTube sau alege sa le incarci cu acest software simplu.

2. Permite comentariilor sa vanda pentru tine – Soldsie

Creste-ti vanzarile online prin Facebook si Instagram cu aceasta simple aplicatie. Soldsie permite fanilor si urmaritorilor tai sa comenteze la postari si apoi sa faca o achizitie. Software-ul este integrat cu Shopify pentru a facilita experienta de cumparare pe mobil sau pe computer. Functiile includ un sistem de inventar pentru urmarire, gestionarea stocurilor, o optiune de precomanda pentru clientii tai si multe altele.

Descarca Acum Cartea – Cum fac Publicitate Platita (Google, Facebook, Instagram, LinkedIn & Youtube) vs Publicitate Gratuita - 

3. Gaseste „de ce”-ul din spatele implicarii si vanzarilor – Adoreboard

Primeste mai multe informatii de la continut-ul de pe social media pentru o experienta de partajare mai buna. Adoreboard produce 24 de emotii diferite, cum ar fi bucuria, furia, etc. pentru o mai buna analiza a sentimentelor. Utilizeaza acest software AI pentru a intelege mai bine deciziile de implicare si cumparare. Caracteristicile includ analiza concurentului, sentimentul angajatilor, masurarea marcii si multe altele.

4. Obtine informatii mai repede – Spritz

Citeste continut-ul mai rapid si economiseste mai mult timp pentru a colecta informatii pentru partajarea continut-ului. Cu aplicatia Spritz poti scana pana la 1.000 de cuvinte pe minut. Aceasta aplicatie descompune continut-ul cuvant cu cuvant, permitandu-ti sa intelegeti mai bine subiectul. Acest lucru nu te ajuta doar la imbunatatirea intelegerii, dar iti va permite ca marketer sa alegi mai bine articole-le pe care sa le aratati publicului tau.

Sper ca vei gasi aceste instrumente de internet marketing utile strategie-i tale de marca. Exista si unele pe care ai dori sa le adaug

4 Resurse pentru Internet MarketingDaca vrei sa afli mai mult despre Internet Marketing citeste Cartea “Internet Marketing in 10 Pasi”. Vezi toate articolele pe aceasta tema la pagina de Internet Marketing

(sursa: Carte – “Internet Marketing in 10 Pasi” – www{.}markagency{.}ro).