4 produse de igiena ce nu trebuie sa-ti lipseasca din rutina

Ca sa ai un ten frumos, o piele tanara si sanatoasa, nu trebuie musai sa investesti sute de lei pe produse cosmetice sau produse de ingrijire. Trusa de infrumusetare a oricarei persoane se poate rezuma doar la cateva solutii de ingrijire de baza care vor ajuta in adevaratul sens al cuvantului, la dobandirea si mentinerea pielii frumoase, luminoase si sanatoase.

Daca si tu iti doresti sa afli care sunt aceste solutii, urmareste acest material in continuare.

  

1. Apa termala

Apa termala este cunoscuta inca din cele mai vechi timpuri pentru beneficiile sale. Aceasta apa este extrasa din sursele de apa ce izvorasc de la inaltimi si din locuri in care omul nu a apucat sa-si impuna prezenta. Apa termala nu este nicidecum o apa obisnuita, aceasta continand o serie de minerale nutritive care ajuta pielea pe diferite planuri. Apa termala are un rol intensiv asupra hidratarii pielii, asupra normalizarii pH-ului si asupra tratarii unei serii de imperfectiuni.

Astfel, apa termala poate fi utilizata atat de catre copii mici, cat si de adulti, fiind ideala oricand si oriunde.

 

2. Acidul hialuronic

Acidul hialuronic este din nou o solutie ce nu ar trebui sa lipseasca din rutina de ingrijire. Se poate gasi sub diferite formule, cea mai concentrata si varianta ideala fiind cea de tip ser.

Acidul hialuronic este ideal pentru hidratarea pielii si pentru a preveni descuamarea, uscarea sau deshidratarea acesteia.

Bineinteles, acidul hialuronic previne si remediaza aceste aspecte cu care se confrunta o mare parte a populatiei, reusind totodata sa ofere mai multa fermitate si stralucire pielii.

 

3. Crema hidratanta

Indiferent de consistenta sau formula ei, o crema hidratanta poate face oricand minuni, chiar si pe o piele normala. Crema hidratanta ajuta pielea la restabilirea unui aspect uniform si la mentinerea sanatoasa si in limite normale a tesutului. Astfel, fie ca doresti sa previi deshidratarea tenului sau a pielii, fie ca iti doresti o solutie in cazul unor arsuri, crema hidratanta te poate ajuta

 

4. Mist-ul de corp

Desi foarte multe ape de corp sunt destinate impregnarii unui parfum placut in piele si de durata, exista si o serie de misturi cu rol revigorant, dar si hidratant.