4 lucruri pe care nu le stii despre ceasurile Casio

Iti plac ceasurile Casio? Iata 4 lucruri pe care, cel mai probabil, nu le cunosti despre ceasurile Casio.

 

1. Casio are origini japoneze

Trebuie sa spunem ca brandul Casio este foarte popular pe tot Mapamondul. Dar, oare in ce tara a aparut sau in ce regiune? S-ar putea sa crezi ca acest lucru s-a intamplat in Europa, data fiind denumirea sa destul de europeana. Dar, nu este asa. Casio a fost inventat in Tara Soarelui Rasare. Infiintata in Japonia in 1946, compania este se afla inca in functiune. Initial numita Kashio Keisanki, ulterior brandul a primit numele de Casio in 1957.

 

2. Produsele Casio sunt foarte versatile

La ce te gandesti prima data cand auzi numele de brand Casio? Poate ca la ceas sau la calculator. Ai dreptate. Adevarul este ca  acest brand nu se limiteaza doar la ceasuri de mana. Practic, compania a inceput sa realizeze zi inele cu deget pentru fixarea tigarilor, apoi calculatoare, instrumente muzicale, ceasuri, electronice si alte lucruri. Prin urmare, compania acopera o cerere diversa de produse.

 

3. Casio are o prezenta uriasa pe piata internationala

Stiati ca brandul Casio a castigat o cota mare de piata in SUA? Mai mult, in 1980, a subliniat ca este cel mai puternic furnizor de produse electronice de consum. Pe langa acest lucru, datorita contributiei spre noi abordari si extinderii gamei de produse, Casio reuseste sa-si mentina o pozitie privilegiata. Chiar daca au fost unele crize economice in ultimii ani, Casio a ramas un pion de succes in America, Asia si chiar Europa.

 

4. Ceasurile Casio au fost purtate des in filme si de catre multe celebritati

Mai mult, unul din cele mai populare ceasuri realizate de Casio este G-Shock, cel care s-a bucurat de foarte multa apreciere. Cumparatorii din toata lumea, starurile si chair fortele armate s-au indragostit de acest brand. G-Shock a fost surprins la incheietura lui Casey Affleck, a lui Arnold si apoi a fost folosit de catre Clint Eastwood, Rihanna, Justin Bieber si multi altii. In consecinta, daca vrei sa te simti ca o vedeta, este mai usor sa faci acest lucru cu un ceas Casio la mana.

 

Desi are o istorie cu traditie, ceasurile Casio nu au ramas neaparat fidele unui design clasic. Noile modele de ceasuri Casio au surprins pe toata lumea, iar acest lucru a facut ca ele sa-si pastreze popularitatea in toata lumea.