3 blocaje in invatarea unei limbi straine

3 blocaje in invatarea unei limbi straine 3 blocaje in invatarea unei limbi straine

O limba straina este o abilitate care permite unei persoane sa treaca la o etapa mai inalta si mai buna a vietii, sa schimbe circumstantele vietii in bine, sa foloseasca noi oportunitati si sa apuce pasarea norocului de coada. Caracterul unei persoane este in prim plan si anume el, ne determina viata si deciziile luate, chiar daca o limba straina se invata cu un pic de efort, motivatie si un set de cursuri limbi straine online.

 

De ce si cand ai nevoie de o limba straina?

Chestia este ca motivatia poate fi citirea clasicilor din original si capacitatea de a intelege si de a canta impreuna cu melodii straine si citirea semnelor in turnee si dezvoltarea generala in concediul de maternitate - aceasta este, de asemenea, motivatie.

Cu toate acestea, de indata ce se pune intrebarea clarificatoare „cand”, drumul de pamant prafuit al unei limbi straine capata dintr-o data limite clare de tunel. Si imediat devine clara durata si punctul final de iesire din ea.

Sfat: daca te hotarasti sa inveti o limba straina cu ajutorul unui pachet de cursuri limbi straine, raspunde-ti sincer de ce si pentru cat timp o vei studia. Cunoasterea unei limbi straine este cu adevarat importanta in lumea moderna.

IBSEN  iti ofera cea mai potrivita metoda prin care iti poti indeplini obiectivul, cu profesori calificati si cursuri individuale. Vei fi ghidat de profesori deschisi si empatici, care stiu ce inseamna intregul proces de invatare a unei limbi, care au rabdare si intelegere fata de tine.

De ce ne este atat de greu uneori sa gasim timp sa studiem o limba straina?

  1. In primul rand, pentru ca adesea incercam sa facem orice, in afara de a invata o limba straina. Venim pentru noi insine cu o suta de lucruri urgente, numai sa nu ne asezam si sa studiem. Si aceasta nu este o chestiune de timp, ci de motivatie.
  2. In al doilea rand, multi oameni sunt siguri ca trebuie sa acorde foarte mult timp invatarii unei limbi straine. Mult sau deloc. Acest lucru nu este adevarat. 20-30 de minute pe zi si doua sau trei lectii complete cu un profesor pe saptamana (90 de minute fiecare) - este suficient pentru a invata o limba straina in cateva luni.
  3. In al treilea rand, subestimam adesea intervalele scurte de timp pe care le petrecem pe drum, cafeaua, odihna de scurta durata. Asculta dialoguri dimineata in timp ce faci jogging, bucura-te de muzica in limba straina, invata cuvinte noi in timp ce conduci masina. Foloseste-ti bine timpul! Astfel, tu insuti vei raspunde la intrebarea daca este posibil sa inveti o limba fara a aloca prea mult timp pentru aceasta.

Gaseste calea cea mai buna pentru tine si nu ezita niciodata in a invata ceva nou, mai ales o limba straina!