Stand frână clasa II autoturisme REIHMANN RHM 4000: siguranță și performanță

  • Brașov, BV
  • Auto, Moto
  • acum 2 luni
  • ICDNU
CLEVER-AUTO
Oferit de Firmă
Număr de Telefon:
07******** Vezi Numărul de Telefon
Site Web:
clever-auto.ro

Ai observat vreodată că munca în atelierul auto este mai dificilă dacă nu ai echipament potrivit pentru testarea frânelor?

Standul de frână Clasa II pentru autoturisme REIHMANN RHM 4000 îți va îmbunătăți serviciile și eficiența!

Acesta este creat în întregime în Europa, are aprobare model în România și o durată de viață de la 15 până la 25 de ani. Garanția de doi ani asigură că echipamentul va fi protejat în cazul unor probleme neprevăzute și că va oferi performanțe pentru o perioadă lungă de timp. 

Standul de frână REIHMANN RHM 4000 are caracteristici avansate pentru a-ți simplifica și îmbunătăți productivitatea. Indiferent de dimensiunile sau specificațiile vehiculului, cu o greutate maximă per axă de 4000 kg și compatibilitate cu vehiculele 4x4, standul efectuează teste precise. În plus, funcționează perfect cu opacimetrele, analizoarele de gaze și turometrele electronice.

Utilajul mărește eficiența fluxului de lucru cu pornire și oprire automată, control IR la distanță și funcții de ieșire simplă din stand. Opțional poți opta pentru o unitate centrală de comandă, o consolă centrală pentru PC, un monitor și o imprimantă, ca să obții toate datele și informațiile necesare rapid și ușor.

Este perfect pentru atelierele auto datorită dimensiunilor sale mici și funcționalității în orice condiții de lucru, de la -5 până la +40 grade C. În plus, standul de frână oferă performanțe precise datorită caracteristicilor tehnice precum puterea motoarelor de 2 x 4,6 kW, viteza de testare de 5,4 km/h și coeficienții de frecare optimi. 

Livrăm în toată țara, începând de la 250 lei. Disponibil cu precomandă. 

Pentru a maximiza performanța și eficiența în atelierul auto, alege Standul de frână Clasa II Autoturisme REIHMANN RHM 4000. Contactează-ne acum pentru a face comanda și pentru a obține livrarea gratuită.

Pe site-ul nostru web, https://www.clever-auto.ro/, poți vedea întreaga noastră gamă de echipamente pentru liniile ITP. Cu doar un click poți obține rapid o consultație gratuită.