Pachet sistem audio Plug-Play Audison dedicat BMW K4E X4M A4E - descoperă secretele performanței!

  • Brașov, BV
  • Auto, Moto
  • acum 7 luni
  • XPGLR
1 Lei
SOUNDHOUSE
Oferit de Firmă
Număr de Telefon:
03******** Vezi Numărul de Telefon
Site Web:
soundhouse.ro

Condu cu stil și experimentează sunetul impecabil cu pachetul Plug-Play Audison, dedicat mașinii tale BMW K4E X4M A4E, de la SoundHouse. Fiecare componentă este proiectată cu grijă pentru a influența direct calitatea audio, oferindu-ți o călătorie sonoră cu adevărat excepțională.

  • Difuzoare față BMW APBMW K4E: acul ascuțit al sunetului

Cu o putere maximă de 100W și un con de hârtie presată, APBMW K4E atinge vârfuri înalte de calitate audio. Caracteristicile cheie, precum magnetul din Neodymium și răspunsul în frecvență de la 90 la 23k Hz, lucrează în armonie pentru a oferi un sunet echilibrat și clar. Aici, detaliile devin palpabile, iar timbrul devine esențial, influențând direct felul în care percepi muzica în timp ce conduci.

  • Difuzoare spate APBMW X4M: eleganță sonoră în spatele volanului

Cu o putere de 80W și tweeter din Tetolon dome, APBMW X4M adaugă eleganță sunetului din spatele mașinii. Dispune de un răspuns în frecvență de la 100 la 22k Hz, asigurând o dispersie optimă pentru plasarea OEM și ridicând stadiul sunetului la un nivel realist. Fiecare detaliu, de la tweeter la conul difuzorului din carton presat, este fin ajustat pentru a crea o atmosferă sonoră captivantă. Acest lucru reprezintă un avantaj semnificativ pentru șoferi, deoarece sunetul devine parte integrantă a fiecărei călătorii.

  • Subwoofere APBMW S8- 4 OHM: bază puternică, vibrații profunde

Cu o putere RMS de 150W, subwooferele APBMW S8 oferă o bază puternică și vibrații profunde în fiecare colț al mașinii tale. Cu un magnet din Neodymium, aceste subwoofere oferă o forță magnetică superioară, traducându-se într-un sunet profund și puternic. Această bază puternică influențează direct experiența de conducere, adăugând o dimensiune sonoră subtilă și vibrantă fiecărui drum parcurs.

Descoperă tehnologia din spatele performanței impresionante cu pachetul Sistem Audio Plug-Play Audison pentru BMW K4E X4M A4E. 

Vizitează site-ul la adresa https://www.soundhouse.ro/ pentru a explora gama extinsă de produse și a beneficia de consultanța noastră gratuită în domeniul sunetului auto! Cu SoundHouse, fiecare călătorie devine o aventură sonoră remarcabilă.