Detector jocuri articulații Clasa II Autocom pentru protecția mașinilor

  • Brașov, BV
  • Auto, Moto
  • acum 2 luni
  • MIXU4
CLEVER-AUTO
Oferit de Firmă
Număr de Telefon:
07******** Vezi Numărul de Telefon
Site Web:
clever-auto.ro

Te-ai întrebat vreodată cât de bine detectează atelierul tău auto problemele de suspensie și direcție ale autovehiculelor?

Descoperă beneficiile unei verificări rapide și precise a suspensiei și direcției vehiculului cu detectorul de jocuri articulații Autocom. Fiecare placă aplică sarcină componentelor de suspensie în opt direcții diferite, detectând cu ușurință orice joc în articulații.

Acest echipament are multe avantaje pentru proprietarii de ateliere auto. Indiferent de dimensiunile sau specificațiile vehiculului, poți efectua teste precise și detaliate cu o greutate maximă per axă de 4000 Kg și compatibilitate cu orice tip de vehicul Clasa II.

Fluxul de lucru devine mai eficient cu funcții avansate, cum ar fi autoegalizarea automată a plăcilor după fiecare mișcare de test și telecomanda wireless pentru control la distanță. Ceea ce înseamnă că pentru a efectua teste, nu mai pierzi timp reglând manual plăcile sau deplasându-te între vehicule.

Deoarece sunt realizate din oțel special și acoperite cu un material antiderapant, plăcile de testare sunt rezistente și sigure în timpul utilizării. Pe termen lung, vopsirea în câmp electrostatic menține aspectul estetic al echipamentului și îl protejează împotriva coroziunii.

Detectorul de jocuri articulații are o putere a motorului de 2,2 kW și presiunea de lucru de 120 Bar. Acest lucru garantează performanțe stabile și sigure la utilizare. De asemenea, echipamentul funcționează bine în orice mediu de lucru, deoarece este conceput pentru a rezista la temperaturi de la -10 până la +40 grade C.

Livrăm în toată țara, începând de la 250 lei. Disponibil cu precomandă. 

Asigură-te că atelierul tău are toate instrumentele necesare pentru a avea un flux de lucru productiv. Contactează-ne astăzi pentru a plasa o comandă pentru detectorul de jocuri articulații Autocom!

Explorează gama variată de echipamente pe site-ul nostru https://www.clever-auto.ro/.

Echipa noastră de specialiști este pregătită să ofere suport și consultanță pentru instalare, întreținere și la orice alte întrebări tehnice pe care le ai.