Curs online autorizat Auditor intern in sectorul public

  • București, B
  • Afaceri
  • acum o lună
  • EWEJM
650 Lei
TOP QUALITY MANAGEMENT
Oferit de Firmă
Număr de Telefon:
07******** Vezi Numărul de Telefon
Site Web:
cursuriautorizate.ro

Cursul  Auditor intern in sectorul public este autorizat de CAFFPA - Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesionala a Adultilor - pentru ocupatia Auditor intern in sectorul public.

Cursul se adreseaza persoanelor care doresc sa fie auditori interni in sectorul public si sa-si desfasoare activitatea in entitati publice si care trebuie sa detina cunostintele, abilitatile si valorile necesare pentru a performa in domeniu. Cursul va da posibilitatea de a afla care sunt acestea si de a performa la locul de munca.

De asemenea, prin intermediul acestui curs veti putea dobandi abilitatile pe care auditorul intern trebuie sa le demonstreze in indeplinirea sarcinilor, conform reglementarilor de referinta si bunelor practici internationale.

Obiectivele cursului:

- Dezvoltarea competentelor necesare auditorului intern pentru elaborarea si documentarea programului de audit intern si a programului interventiei la fata locului;

- Dobandirea cunostintelor si deprinderile necesare auditorului pentru a concepe, selecta si aplica teste in vederea evaluarii eficientei si eficacitatii controalelor;

- Dobandirea competentei necesare pentru a analiza, evalua si formula recomandari cu privire la problemele identificate in cadrul procesului de audit intern.

Pentru mai multe detalii si informatii despre acest curs, ne puteti contacta la:

Telefon: 0733 822 020

Email: [email protected]

Website: www.cursuriautorizate.ro

Top Quality Management