Curs online Auditor în Domeniul Calității

  • București, B
  • Afaceri
  • acum 2 luni
  • 0NUWG
730 Lei
TOP QUALITY MANAGEMENT
Oferit de Firmă
Număr de Telefon:
07******** Vezi Numărul de Telefon
Site Web:
cursuriautorizate.ro

Suntem încântați să vă prezentăm cursul online Auditor în Domeniul Calității, oferit de Top Quality Management - experți în formarea profesională a adulților, cu o experiență de peste 20 de ani în domeniu. Acest curs vă va ajuta să vă dezvoltați competențele necesare pentru a conduce, organiza și efectua audituri în domeniul calității, respectând cerințele ISO 19011 și ISO 9001:2015.

Obiectivele Cursului:

Cunoașterea Principiilor, Tehnicilor și Instrumentelor de Audit: Veți învăța principiile esențiale ale auditului, tehnicile relevante și instrumentele necesare pentru a efectua audituri de calitate eficiente.

Audituri Interne și de Secundă Parte: Vă veți dezvolta competențele pentru a efectua audituri interne și audituri de secundă parte ale sistemelor de management al calității, documentate și implementate conform ISO 9001:2015.

Raportarea Rezultatelor Auditului: Veți învăța să raportați în mod eficient rezultatele auditului conform standardului ISO 19011:2018, contribuind astfel la îmbunătățirea continuă a sistemelor de calitate.

Cursul nostru este conceput pentru a vă oferi cunoștințele și abilitățile necesare pentru a deveni auditor de calitate certificat și a vă avansa cariera în domeniul calității.

Date de Contact:

Telefon: 0733 822 020

Email: [email protected]

Website: www.cursuriautorizate.ro

Nu ratați oportunitatea de a vă dezvolta în domeniul calității și de a obține certificarea necesară pentru a deveni auditor în domeniu. Înscrieți-vă astăzi la cursul Auditor în Domeniul Calității și luați primul pas către o carieră de succes în managementul calității.