Curs Managementul Deșeurilor

  • București, B
  • Afaceri
  • acum 9 luni
  • CPQKY
600 Lei
TOP QUALITY MANAGEMENT
Oferit de Firmă
Număr de Telefon:
07******** Vezi Numărul de Telefon
Site Web:
cursuriautorizate.ro

Obiectivele Cursului:

În căutarea unei cariere durabile și responsabile în domeniul protejării mediului? Cursul nostru Managementul Deșeurilor este alegerea perfectă pentru tine! Aici sunt principalele obiective ale cursului:

- Aplicarea prevederilor legale privind protejarea mediului - Înțelege și respectă legile și reglementările care guvernează gestionarea deșeurilor.

- Gestionarea actelor normative de mediu - Devino expert în reglementările mediului și ajută organizația ta să respecte toate cerințele.

- Implementarea și îmbunătățirea proceselor de management al deșeurilor - Învăță să dezvolți și să optimizezi procedurile pentru gestionarea eficientă a deșeurilor.

- Raportarea activității de mediu - Cunoaște tehnici și instrumente pentru a raporta corect impactul activității asupra mediului.

- Auditul de deșeuri - Descoperă cum să efectuezi audituri de deșeuri pentru a identifica punctele slabe și a îmbunătăți procesele de gestionare a deșeurilor.

Cu acest curs, vei dezvolta abilitățile și cunoștințele necesare pentru a avea un impact semnificativ în domeniul gestionării deșeurilor. Iar Top Quality Management este alegerea ideală pentru a-ți atinge obiectivele!

Cerințe: Absolvirea studiilor liceale (cu diplomă de bacalaureat)

Data de începere: 20 noiembrie 2023

Durata: 09.30 - 17.30

Locație: online

Traineri experimentați în domeniu.

Contact și Înscriere:

Pentru mai multe informații și pentru a vă înscrie, nu ezitați să ne contactați!

Telefon: 0733 822 020

Email: [email protected]

Website: www.cursuriautorizate.ro

Dorești să aflii mai multe despre acest domeniu? Te invităm să citești articolele noastre de specialitate pe blogul cursuriautorizate.ro

Descoperă oportunități de carieră în managementul deșeurilor și contribuie la protejarea mediului. Înscrie-te la cursul nostru și fii pregătit pentru o carieră de succes în gestionarea responsabilă a deșeurilor!