Curs Implementarea și Evaluarea Sistemului de Control Intern

  • București, B
  • Afaceri
  • acum 2 luni
  • EWTX0
620 Lei
TOP QUALITY MANAGEMENT
Oferit de Firmă
Număr de Telefon:
07******** Vezi Numărul de Telefon
Site Web:
cursuriautorizate.ro

Descoperă Fundamentele și Avantajele Controlului Intern

Obiectivele Cursului:

- Înţelegerea rolului funcţiunii de control intern în cadrul unei companii: Descoperă importanța controlului intern în asigurarea funcționării corecte și eficiente a organizației tale.

- Aprofundează noțiuni de bază ale controlului intern: Învață conceptele cheie și instrumentele necesare pentru implementarea unui sistem de control intern robust.

- Utilizarea celor mai bune practici în stabilirea și evaluarea controlului intern: Descoperă cum să aplici practici de vârf pentru a asigura conformitatea și eficiența operațională.

- Înţelegerea avantajelor metodologiei de control intern (COSO): Explorează și aplică standardele internaționale pentru control intern, contribuind astfel la o mai bună gestionare a riscurilor.

- Gestionează și redu riscurile cu un sistem de management al riscului eficient: Înțelege cum să identifici, evaluezi și minimizezi riscurile pentru succesul organizației tale.

- Înţelegerea controalelor anti-fraudă: Descoperă metodele și controalele necesare pentru prevenirea și detectarea fraudei în organizația ta.

- Responsabilizează angajații și dezvoltă procese de autoevaluare a controalelor: Implică-ți echipa în procesul de control intern, sporind eficiența și transparența.

Date de Contact:

Organizator: Top Quality Management

Telefon: 0733 822 020

Email: [email protected]

Website: www.cursuriautorizate.ro

Alătură-te cursului nostru și devino expert în implementarea și evaluarea sistemelor de control intern. Investește în viitorul companiei tale și asigură-te că aceasta se dezvoltă într-un mod sigur și eficient. Rezervă-ți locul acum și nu rata oportunitatea de a-ți îmbunătăți abilitățile și cunoștințele în domeniul controlului intern!