Ventsys Instal

Ventsys Instal

Detalii Afacere

Ventsys Instal (RO30202770) este un producător, distribuitor și proiectant român de sisteme de ventilație. Ventsys produce în mod direct diverse tipuri de segmente de tubulatură de ventilație, în principal tubulatură spiro și accesorii (conectori, nipluri spiro etc.) și tubulatură rectangulară și distribuie soluții de ventilație de top, cum ar fi ventilatoare industriale și ventilatoare pentru bucătării profesionale de la ruck gmbh, Sodeca și Soler Palau, perdele de aer Wing, aparate de aer condiționat Mitsubishi Electric.

Ventsys este unul dintre cei mai respectați specialiști în sisteme de ventilații din piață, înregistrând în 2018 o cifră de afaceri de peste 8,5 milioane RON. Printre proiectele dezvoltate cu soluții de ventilație oferite de Ventsys se numără unele de renume național, cum ar fi Iulius Mall din Iași, Băneasa Shopping City etc.

Clienții pot plasa comenzi online direct pe site-ul oficial al companiei, www.vent-sys.ro, sau pot contacta personalul tehnic de specialitate al companiei pentru configurarea unei oferte personalizate.

Compania este reprezentată în piață în acest moment printr-un depozit în București și un birou de ofertare în Mureș, jud. Mureș.

Recenzii

Scrie o Recenzie pentru Ventsys Instal:


Cunoști această afacere? Scrie-ți acum părerea!

Evaluare Afacere:


Prin publicarea acestei recenzii, ești de acord cu Termenii și Condițiile site-ului.