Ventocool Instal - HVAC, Incalzire, ventilatie, aer conditionat, pompa de caldura

Ventocool Instal - HVAC, Incalzire, ventilatie, aer conditionat, pompa de caldura

Detalii Afacere

Ventocool ne va oferi o gama variata de echipamente de aerisire si ventilatie cu recuperare de caldura pentru confortul locuintelor particulare si a spatiilor comerciale si industriale.

Comercializam sisteme de ventilatie cu recuperare de căldura de o calitate excelenta

Bazandu-ne pe o experienta vasta in domeniu, am ales sa comercializam doar branduri in care avem 100% incredere, cum ar fi getAir, Aerauliqa, Ventoxx, Leaf, Marley. Toate produsele realizate de aceste branduri sunt foarte bine gandite si asigura o functionare perfecta pe termen lung.

Iti oferim cele mai bune solutii HVAC

La VentoCool poti gasi cele mai bune solutii HVAC, atat din punct de vedere al  costurilor, cat si din punct de vedere al eficientei. Avem o experienta vasta in domeniu si putem sa alegem cele mai bune aparate de incalzit, racit sau ventilatie, in asa fel incat sa te bucuri de un confort maxim cu costuri minime.

In general, recomandarile noastre sunt urmatoarele:

  1. Un sistem de ventilatie descentralizat. Este un sistem de ventilatie siimplu de instalat, care implica folosirea unor aparate de ventilatie cu recuperare de caldura. Fiecare incapere beneficiaza de cel putin un aparat si poate asigura un mediu cat se poate de sanatos pentru cei care o folosesc. Sistemele de ventilatie descentralizate sunt ascunse in perete, nu au trasee de tubulatura, sunt usor de folosit si de curatat, au un randament foarte bun si costuri mici de exploatare. Acestea aduc in mod constant aer proaspat de afara, elimina bacteriile, alergenii si elementele poluante si pastreaza o temperatura optima in interior.
  2. O solutie eficienta pentru incalzire. Cea mai simpla solutie de incalzire este centrala termica cu gaz. Acolo unde gazul nu este o optiune, fie pentru ca nu exista posibilitatea racordarii, fie pentru ca este prea scump, recomandam o pompa de caldura sau o centrala termica pe peleti.
  • Pompa de caldura. Este o solutie care iti incalzeste sau iti raceste casa cu ajutorul aerului, apei sau solului. Exista mai multe tipuri de pompe de caldura ( aer-apa, apa-apa sau sol-apa) pe care le recomandam in functie de zona geografica sau de pozitia cladirii. Desi instalarea unei pompe de caldura poate sa fie destul de costisitoare, costurile pe termen lung sunt miinime.
  • Centrala termica pe peleti. Este o solutie foarte eficienta, care poate fi folosita in orice zona a tarii. Aceasta functioneaza prin arderea peletilor ( combustibil obtinut din resturi vegetale ) si se remarca printr-o incalzire foarte economica, nevoie minima de intretinere si un grad aproape inexistent de poluare. Centralele termice pe peleti sustin economia locala, dat fiind faptul ca peletii sunt produsi in Romania si ofera o siguranta in ceea ce priveste pretul, costurile peletilor nefiind supus riscurilor de fluctuatie. Poti alege intre doua tipuri de    centrale pe peleti: cele conventionale si cele in condensare.
  1. O solutie ieftina pentru racire. Cea mai eficienta solutie pentru racire este aparatul de aer conditionat. Acesta este potrivit in toate zonele in care temperatura depaseste frecvent valoarea de 30 de grade Celsiuus. Aparatul de aer conditionat poate sa raceasca aerul, il poate filtra, poate sa elimmine umiditatea si poate chiar sa incalzeasca, fiind o solutie de back-up atunci cand sistemul de incalzire nu functioneaza corect.

Recenzii

Scrie o Recenzie pentru Ventocool Instal - HVAC, Incalzire, ventilatie, aer conditionat, pompa de caldura:


Cunoști această afacere? Scrie-ți acum părerea!

Evaluare Afacere:


Prin publicarea acestei recenzii, ești de acord cu Termenii și Condițiile site-ului.