Detalii Afacere

În calendar sunt zeci de sărbători și citeodată nu mai ajung cuvinte, pentru a spune ceea ce dorești. Mai ales cînd e vorba de persoanele dragi, cărora le dorești mult mai mult decît un simplu «Sănătate, Succes și Iubire».

 

Cunoaștem bine, că nu este ușor intotdeauna să spui ceea ce gîndești celor mai iubite persoane, pe care le ai în viața ta. De aceea, noi am creat un portal cu cele mai frumoase și sincere felicitări, pe care tu le poți trimite celor dragi la orice ocazie specială – fie Zi de Naștere, Nuntă, Botez, ș.a.

Felicitări calde și urări de bine cu ocazia zilei onomastice, jubileului pentru rude, prieteni, colegi.

Felicitări frumoase cu ocazia zilei de nuntă pentru tinerii căsătoriți și cu ocaziile aniversărilor de nuntă pentru cei, care sunt impreună de mulți ani;

Cuvinte inspirătoare și motivante pentru nașterea copilului sau botezul lui.

Tot aici vei găsi multe multe felicitări pentru a-ți bucura cei dragi de Anul Nou, 8 Martie, Paști, etc.

Cei îndrăgostiți vor găsi urări de dragoste nu doar pentru 14 februarie, dar și cele care pot bucura sufletul persoanei dragi în fiecare zi. Declarații de dragoste, mesaje de fericire și dor.

Copiii vor găsi cele mai calde felicitări pentru părinții săi, bunici, frați și surori.

Colegii vor putea alege cuvinte plăcute cu ocazia zilei de naștere a șefului, de ziua medicilor, profesorilor, etc.

În fiecare zi, noi putem să ne exprimăm sentimentele sale calde către cei dragi cu un simplu mesaj de «Bună dimineața» sau «Noapte bună!».

În afară de felicitări și mesaje frumoase, aici veți găsi multe idei originale pentu cadouri. Fiecare dintre noi adoră să ofere și să primească cadouri. Și atunci apare veșnica întrebare: „Ce să cadonez?”.

Noi avem răspuns și la această intrebare, pentru că știm cît este de important ca cadoul să rămînă în memoria celui, care îl primește!

Aici veți găsi diverse sfaturi cu privire la ritualul de dăruire și multe idei de cadouri neașteptate și extravagante. Asemenea cadouri nu se vor uita!

Felicitați-i pe cei dragi, pe rude, prieteni și cunoscuți! Alegeți pentru ei cele mai frumoase și călduroase cuvinte de felicitări și cele mai sincere urări!

Recenzii

Scrie o Recenzie pentru Urari:


Cunoști această afacere? Scrie-ți acum părerea!

Evaluare Afacere:


Prin publicarea acestei recenzii, ești de acord cu Termenii și Condițiile site-ului.