Tutun Firicel De Calitate

Tutun Firicel De Calitate

Detalii Afacere

 0733.896.920       0765.074.934

Tutun firicel si tocat la galeata si la punga!  Livrare oriunde in Romania in 24-48 ore! Pentru detalii si oferte contactati-ne!

Tutunul este ambalat in găletușă de 1kg si este disponibil in versiunea tutun firicel si tocat de 01 si 03. Tutunul este preparat, uscat si ambalat după standarde europene si nu conține praf si alte impurități. Livrarea oriunde in tara. 

Calitate premium, special conceput pentru umplut (injectat) tuburi de tigari, arome naturale de Mallboro,Winston, Pall Mall, Camel, Davidoff, Kent ( strong, mediu, usor) miros si fum placut.

Tutunul este recoltat la 70 până la 130 de zile după transplantare prin una din două metode: (1) întreaga plantă este tăiată și tulpina despicată sau înțepată și agățată pe un băț sau șipcă de tutun ieftin sau (2) frunzele sunt îndepărtate la intervale de timp. matur. Frunzele de împachetări de trabucuri și de tutun ieftin aromat sunt înșirate cu ajutorul unui ac, iar frunzele care urmează să fie tratate prin ardere sunt în bucle, folosind o sfoară legată de o șipcă sau un băț care este atârnat într-un hambar de vindecare. Pentru a preveni ruperea și vânătăile în timpul manipulării necesare în vindecare, este de dorit ca frunza să se ofilească fără arsuri solare. Tutunul poate fi lăsat pe câmp de la câteva ore până la două zile pentru a se ofili. Pentru a putea fi tocat in tutun firicel pentru o foarte buna calitate.

Comenzile se pot plasa pe SITEUL NOSTRU

Recenzii

Scrie o Recenzie pentru Tutun Firicel De Calitate:


Cunoști această afacere? Scrie-ți acum părerea!

Evaluare Afacere:


Prin publicarea acestei recenzii, ești de acord cu Termenii și Condițiile site-ului.