Tipografie Bucuresti- Web-2-Print-Tipar Offset si Digital

Tipografie Bucuresti- Web-2-Print-Tipar Offset si Digital

Detalii Afacere

Tipografia Web-2-Print vine in intampinarea nevoilor de servicii de tipar cu tehnologie de ultima generatie. Tiparim la o calitate exceptionala brosuri, cataloage, carti de copii cartonate, carti alb/negru brosate cu termoclei sau cusute cu ata, agende si calendare de birou, notesuri cu spira, cataloage de arta si reviste glossy, mape de prezentare cu carti de vizita, pliante si flyere, cutii pentru industria cosmetica, cutii rigide corporate, cutii de flori, cutii corporate, pungi de cadou, invitatii si felicitari, plicuri si antete.

Web-2-Print s-a nascut din ideea de a facilita accesul rapid la tiparirea si personalizarea oricaror materiale publicitare dorite.

Web-2-Print este interfata simpla si utila dintre orice departament de achizitii sau marketing al unei companii, cu una dintre cele mai dinamice tipografii din Bucuresti.

In peste 15 ani de experienta, am invatat impreuna cu clientii nostri ce inseamna seriozitatea, lucrul sub presiune, lucrul bine facut si un termen limita.

Cere oferta acum si beneficiaza de servcii de tiparire premium!

Recenzii

19 Iulie 2020 O Părere Excelentă scrisă de :

Am discutat cu oameni de calitate si profesionisti.Mi-au facut recomandari pentru hartie si modalitatile optime de finisare Serviciile Web-2-Print Tipoagrafie Bucuresti sunt excelente, la fel si calitatea printului. Recomand!

Scrie o Recenzie pentru Tipografie Bucuresti- Web-2-Print-Tipar Offset si Digital:


Cunoști această afacere? Scrie-ți acum părerea!

Evaluare Afacere:


Prin publicarea acestei recenzii, ești de acord cu Termenii și Condițiile site-ului.