Studio foto 122

Studio foto 122

Detalii Afacere

Sulyok Imaging este un studio foto în București care oferă servicii de fotografie profesională și producție video atât clienților corporate cât și persoanelor care au nevoie de fotografii de portret pentru branding personal sau familiilor.

Oferta noastră include: ședințe foto de portret – fotografii business – portet profesional, ședințe foto beauty – glamour, fotografii de familie, fotografii imobiliare – AirBNB, fotografie comercială și de produs, fotografii industriale, fotografii evenimente corporate, producție video corporate, filmări aeriene cu dronă profesională și filme de prezentare corporate – clipuri comerciale.

Cu o experiență de peste cincisprezece ani și cu un portofoliu relevant de fotografie corporate, vă așteptăm pentru a beneficia de servicii foto profesionale premium.

Oferta noastră include: servicii foto corporate, ședințe foto portret business care pot avea loc atât în studio cât și outdoor sau în biroul dvs., fotografii profesionale pentru CV, linkedin sau alte canale de social media, fotografii portret branding personal pentru antreprenori.

Recenzii

Scrie o Recenzie pentru Studio foto 122:


Cunoști această afacere? Scrie-ți acum părerea!

Evaluare Afacere:


Prin publicarea acestei recenzii, ești de acord cu Termenii și Condițiile site-ului.