Protectia muncii / Securitate si sanatate in munca si PSI

Protectia muncii / Securitate si sanatate in munca si PSI

Detalii Afacere

CRISTAL SERVICES&CONSULTING SRLa fost infiintata in 2005, fiind gandita ca o solutie moderna de organizare a activitatii de prevenire si protectie ocupationala de către angajator,  prin apelarea la servicii externe de prevenire şi protecție in domeniul SSM si SU si consultanta in domeniul relatiilor de munca.

Conform cerintelor legale, societatea este abilitata inca de la inceput de catre “Comisia  de abilitare a serviciilor externe de prevenire si protectie si de avizare a documentatiilor cu caracter tehnic de informare si de instruire in domeniul securitatii si sanatatii in munca”, functionand astfel ca serviciu extern de prevenire si protectie. Inca de la inceput, am pus accent pe tot ce inseamna calitatea serviciilor pe care le realizam, satisfactia clientului fiind un indicativ important pentru noi. Avem la baza o echipa de specialisti competenti si dinamici, cu un leadearship cu initiativa si ingeniozitate, capabil sa mentina echipa unita, organizata si instruita, asigurand astfel profesionalismul si competitivitatea pe piata.

Daca in organizatia pe care o conduceti nu dispuneti de personal competent pentru a organiza activitatile de prevenire si protectie , trebuie sa recurgeti la servicii externe. Serviciul nostru extern de prevenire si protectie poate asigura, in baza unui contract, organizarea activitatilor din domeniul securitatii si sanantatii in munca(protectia muncii) si situatii de urgenta(aparare impotriva incendiilor).

Recenzii

Scrie o Recenzie pentru Protectia muncii / Securitate si sanatate in munca si PSI:


Cunoști această afacere? Scrie-ți acum părerea!

Evaluare Afacere:


Prin publicarea acestei recenzii, ești de acord cu Termenii și Condițiile site-ului.