Producator ferestre si usi din lemn stratificat

Producator ferestre si usi din lemn stratificat

Detalii Afacere

C SM WOOD PRODCOM SRL, încă de la înființarea ei din 1997, a avut relații de afaceri cu parteneri din țările UE cu precădere din Italia, Germania și Franța. Peste 70% din producție era bazată pe panouri lamelare și produse de bricolaj, fiind destinată exportului. 

Începând cu anul 2006 datorită cererii mari pe piață autohtonă societatea noastră s-a axat pe execuția "la comandă" de case pe structuri din lemn, scări interioare, terase și mobilier personalizat, continuând totodată și vechile relații de afaceri cu partenerii din Italia și Germania executând și case din lemn pentru diverși constructori din Franța și Italia. 

Echipa de lucru este tânără și ambițioasă,fiind supravegheta în permanență de administrator. Fiecare angajat are calificarea necesară pentru postul pe care îl ocupă și a fost instruit pentru activitatea pe care o desfășoară . 

Secția de producție este organizată și pregătită să lucreze la cele mai înainte cerințe, existând astfel disponibilitatea de a acoperi toată capacitatea de producție, în cazul în care comenzile venite de la client o impun .

Recenzii

Scrie o Recenzie pentru Producator ferestre si usi din lemn stratificat:


Cunoști această afacere? Scrie-ți acum părerea!

Evaluare Afacere:


Prin publicarea acestei recenzii, ești de acord cu Termenii și Condițiile site-ului.