Producător căzi de baie și cădițe duș

Producător căzi de baie și cădițe duș

Detalii Afacere

S.C. FIBROCOM SRL este o firmă cu capital privat integral românesc, cu experiență de peste 25 de ani în fabricarea articolelor din acril sanitar și PAFS. Societatea a fost înființată în anul 1992 în Nord-Vestul României, în Municipiul Zalău. În prezent, se situează în  zona industrială a localității Crișeni, lângă Municipiul Zalău .

 Fiind printre temerarii din acest domeniu în România, specialiștii noștri au utilizat tehnologia producerii de obiecte din poliesteri armați cu fibra de sticlă pentru a dezvolta atât o gamă de produse de serie confecționate din acril sanitar certificat , antibacterian, ranforsat cu fibră de sticlă ,în special căzi de baie și cădite de duș, cât și o gamă largă de produse adaptate solicitărilor clienților noștri .

 Având ca principală preocupare îmbunătățirea continuă a produselor, nu am făcut rabat de la folosirea de materii prime și materiale de cea mai bună calitate, aceasta reflectându-se în calitatea produsului finit.

Placa de acril, provenită de la unul dintre cei mai consacrați producători din UE asigură prin certificarea sa internațională toate standardele sanitare și de mediu. Calitatea superioară a acesteia conferă un aspect deosebit atât din punct de vedere vizual cât și tactil.

Pentru a veni în întâmpinarea nevoii de RELAXARE a clienților noștri, am dezvoltat o serie de sisteme de hidromasaj, aeromasaj și cromoterapie, acestea transformând baia într-o experiență DEOSEBITĂ .

Pentru un control mai eficient al calității produselor, am implementat în 2005 sistemul de calitate ISO 9001: 2008. Înalta calitate a produselor, împreună cu o bună politica de vânzări, au permis companiei să obțină rezultate foarte bune și să devină unul din cei mai importanți producători în domeniu pe piața Europei de Est.

Recenzii

Scrie o Recenzie pentru Producător căzi de baie și cădițe duș:


Cunoști această afacere? Scrie-ți acum părerea!

Evaluare Afacere:


Prin publicarea acestei recenzii, ești de acord cu Termenii și Condițiile site-ului.