Nayls.ro

Nayls.ro

Detalii Afacere

Manichiura este mai mult decat o interventie cosmetica, este un mod de a mentine unghiile mainilor curate si sanatoase. Provenineta acestuia este din latinescul ( manus=mana si cure=ingrijire) si defineste ingrijirea unghiilor sau poate insuma si tratamentul oferit mainilor.

Structura unghiei:

1. Semiluna - delimiteaza prelungirea unghiei si se observa cel mai bine la degetul mare.

2. Lama carnoasa - este alcatuita/formata din celule care nu contin nici sange si nici celule nervoase si provin din matrix. Celulele sunt in trei straturi suprapuse a caror unire este sustinut de o substanta formata din grasimi si apa, dar nu toate au aceeasi consistenta. Cea de sus este mai dura, cea mijlocie este mai putin dura, cea joasa este moale.

3. Extremitatea libera - este separata de deget si este partea expusa crapaturilor si pilitului nepriceput.

4. Matrixul - este partea vie a unghiei ce produce celule moi care resping celulele moarte spre exterior. Calitatea si vitalitatea celulelor sunt responsabile pentru aspectul unghiei, atata timp cat cresterea nu este afectata de leziuni sau infectii. Cresterea unghiei poate fi constransa in cazul in care matricea este ranita. 

5. Cuticula - este pielita care incadreaza lama cornoasa, producand celule vii, respingandu-le pe cele moarte.

Formele unghiei:

- patrata

- evazata

- ascutita

- rotunda

- ovala

Tipuri de unghii:

1. Unghiile fragile subtiri - indica o deficienta de vitamine care daca nu este insotita de alte reactii se poate rezolva cu o cura de 7 zile cu polivitamine si minerale. Lunile in care este indicata aceasta cura sunt aprilie si septembrie

2. Unghiile ingrosate - apar in urma folosirii in exces a unor produse de curatare(sau slaba lor calitate), sau in urma unei micoze sau a unui parazit.In cazul micozei, unghia capata o culoare alb-galbuie.

3. Unghiile moi - sunt supuse exfolierii in lipsa de vitamine si proteine.

4. Unghiile curbate - daca sunt foarte curbate peste deget, acestea e posibil sa indice existenta unor boli cronice. Desprinderea ei de patul unghial ne arata existenta unei ciuperci sau infectii. Infectia matricii se manifesta ca un tesut inflamat in interiorul caruia se acumuleaza puroi in imediata regiune a bazei unghiei. Aceasta afectiune este contagioasa si provocata de bacterii. Se recomanda consultul medicului.

5. Unghiile albastrui- sunt unghii ce apar din cauza toxicitatii din organism sau a anemiei.

6. Unghiile roz- sunt unghiile sanatoase.

7. Unghiile ridicate - sunt cauzate de aparitia micozei; vizual este ridicata fata de piele, iar sub unghie sunt mai multe randuri de celule moarte.

Bolile unghiilor:

1. Micoza- este cea mai intalnita boala a unghiilor si este cauzata de paraziti vegetali. Se prezinta cu striatii galbene in interiorul unghiei sau ca o incarcatura albicioasa care se poate razui. Porneste de la partea libera a unghiei si se raspandeste catre radacina. Pe masura ce infectia avanseaza apar neregularitati, straturile se desfac si se lasa sa se vada partea bolnava a unghiei. Micoza se observa mai ales la sportivi si la persoanele care merg la piscina sau la salile de sport. Se vindeca greu, iar daca se neglijeaza duce la pierderea unghiei.

2. Panaritiu - este o boala generata de bacterii si este o inflamatie a tesutului in jurul unghiei. Netratarea infectiei poate duce la pierderea unghiei.

3. Onicoliza - este separarea nedureroasa a unghiei fata de patul unghial. Poate fi un semn a unor boli interne, a unei boli de piele, a unei infectii, iar cele mai multe cazuri sunt la femeile cu unghii lungi, datorita lungimii care contribuie la efectul de parghie asupra patului unghial, cauzand indepartarea. In alte cazuri poate fi provocata de o dermatita alergica, o trauma, expunerea la apa sau la substante chimice. Infectia apare in spatiul de sub unghie capatand culoarea alba, galbena sau verde.

Manichiura cu gel este una dintre cele mai utilizate tehnici de înfrumusețare a unghiilor în ultimii ani. De la zeci de forme la sute de modele si culori, unghiile cu gel sunt un trend greu de contestat. De aceea, Nayls.ro va poate oferi o gama larga de culori,forme si modele, in functie de cerintele fiecaruia.

Unghiile cu gel sunt un tip de unghie artificiala care seamana cel mai bine cu unghia naturala.

Unghiile cu gel realizate de Nayls.ro pot oferi numeroase avantaje precum durabilitatea unui aspect impecabil sau protejarea unghiilor naturale de zgârieturi sau de acțiunea factorilor externi precum umiditatea. Dacă unghiile tehnice sunt aplicate cu profesionalism, ele nu vor dauna unghiilor naturale. Printre avantajele unghiilor cu gel trebuie amintit faptul ca unghiile naturale își vor continua creșterea naturală chiar și cu straturile de gel aplicate deasupra lor. Având în vedere faptul că ele sunt protejate de intemperii prin intermediul straturilor de gel, veți putea constata faptul că unghiile naturale vor deveni mult mai puternice si frumoase, lucru pe care îl veți putea constata imediat după îndepărtarea gelului.

Tot la capitolul avantaje se enumeră și faptul că dintre toate tipurile de unghii false, unghiile cu gel conferă cel mai natural look. Unghiile cu gel de calitate superioara realizate de Nayls.ro sunt flexibile si subtiri asemeni celor naturale, însă au un luciu frumos păstrându-și în același timp aspectul incolor fără să se îngălbenească precum alte tipuri de unghii false. Daca vorbim de design-ul unghiilor tehnice, trebuie să știți că posibilitățile sunt nelimitate. Culoarea sau modelul acestora pot fi schimbate oricând în așa fel încât unghiile să devină un veritabil accesoriu asortat la ținuta sau la dispoziția fiecăruia. Totodată, unghiile cu gel pot deveni un bun instrument de creștere a felului in care o persoana se vede pe sine si a increderii in sine. Tinand cont de ritmul vieții cotidiene și faptul că timpul pare că nu mai ajunge, unghiile cu gel ar putea fi o bună opțiune tocmai având în vedere durabilitatea lor, dar și aspectul estetic permanent îngrijit pe care îl oferă.

In acelasi timp, unghiile tehnice pot fi aplicate in straturi subțiri având o textură flexibilă asemeni unghiilor naturale însă cu o durabilitate vizibil mărită. De regulă unghiile cu gel realizate de Nayls.ro nu se crapa si nu se ciobesc, dar pot exista și excepții.

Recenzii

Scrie o Recenzie pentru Nayls.ro:


Cunoști această afacere? Scrie-ți acum părerea!

Evaluare Afacere:


Prin publicarea acestei recenzii, ești de acord cu Termenii și Condițiile site-ului.