Montaj tigla metalica, montaj acoperisuri si renovari acoperisuri - Ellcor Roof SRL-d

Montaj tigla metalica, montaj acoperisuri si renovari acoperisuri - Ellcor Roof SRL-d

Detalii Afacere

Societatea noastra este o firma de constructii sperializata pe montaj tigla metalica, montaj acoperisuri si renovari acoperisuri. Noi ne facem treaba iar clientul beneficiaza. In proiectele de montaj acoperisuri cu tigla metalica sau renovari acoperisuri ne implicam in procesele timpurii de alegere a materialelor, de design si alte aspecte. Fiecare proiect de montaj tigla metalica este supervizat de un manager care poseda autoritatea de a lua decizii combinata cu calitatea de a actiona in anumite situatii inainte ca acestea sa devina probleme.

 

Succesul nostru

Expansiunea si succesul nostru continuu depinde de indentificarea si satisfacerea nevoilor pe care clientul le are cand solicita servicii de montaj acoperisuri sau renovari acoperisuri, prin performanta mentinuta. Aceasta performanta este ghidata de trei obiective principale: controlul costurilor materialelor folosite in proiectele de renovari acoperisuri , mentinerea calitatii prin montaj acoperisuri cu o echipa calificata si mentinerea programului stabilit in cazul proiectelor de montaj tigla metalica.

 

Experienta

Echipa de profesioniști din spatele companiei Ellcor Roof se bucură de o experiență ȋn domeniu de peste 8 ani, cunoscând ȋn această perioadă o evoluție constantă ȋn montarea sistemelor de acoperișuri și comercializarea sistemelor complete.Ea este hotărâtă să crească nivelul de acoperire al pieței și să furnizeze ȋn continuare produse de calitate clienților.Domeniul principal de activitate este reprezentat de comercializarea ȋnvelitorilor,alături de gama completă de accesoriinecesare oricarui acoperiș și manopera aferentă. Ȋn prezent Ellcor Roof distribuie și montează ţiglă metalică, profile trapezoidale, accesorii pentru acoperiş şi sisteme de colectare pluvială, oferind soluţii complete şi moderne pentru realizarea unui acoperiş elegant şi durabil în timp.Indiferent dacă este vorba de construcții noi sau renovari,cladiri rezidențiale sau industriale, oricare ar fi proritatea dumneavoastră: Ellcor Roof deține soluția perfectă pentru un acoperiș durabil, la cel mai avantajos pret.

 

Recenzii

Scrie o Recenzie pentru Montaj tigla metalica, montaj acoperisuri si renovari acoperisuri - Ellcor Roof SRL-d:


Cunoști această afacere? Scrie-ți acum părerea!

Evaluare Afacere:


Prin publicarea acestei recenzii, ești de acord cu Termenii și Condițiile site-ului.