Detalii Afacere

MiniCRM este o companie fondată în 2009, care oferă unui număr de peste 1700 de clienți, un software CRM (Customer Relationship Management) adaptat la nevoile companiilor de orice mărime și orice tip. Rolul principal al serviciului este acela de a gestiona eficient toate interacțiunile cu clienții și de a optimiza procesul de vânzare. Un aspect important este și posibilitatea automatizării unor procese, astfel încât angajații să reducă din activitățile rutiniere: trimitere automată oferte, facturi, remindere de plată sau alte notificări.

Acest sistem permite o planificare mai bună, organizare și monitorizare a tuturor activităților din companie, nu doar a celor de vânzări. Utilizarea corectă poate duce la îmbunătățiri semnificative ale performanței companiei: creșterea numărului de clienți, scăderea costurilor operaționale, creșterea cifrei de afaceri. Toate funcționalitățile sale sunt interconectate: vânzări, marketing, management de proiect, facturare, helpdesk, gestionare clienți, planificare procese. Aplicația e integrată cu calendare, conturi de reclamă (Facebook Ads, Google Ads), WooCommerce, Gravity Forms, Call Log, Google Spreadsheets și altele.

Echipa MiniCRM numără în prezent în jur de 60 de angajați, în România și Ungaria. Pe lângă soluția tehnică oferită, MiniCRM realizează numeroase training-uri cu clienții săi. De asemenea, compania oferă servicii de implementare CRM.

Recenzii

Scrie o Recenzie pentru MiniCRM:


Cunoști această afacere? Scrie-ți acum părerea!

Evaluare Afacere:


Prin publicarea acestei recenzii, ești de acord cu Termenii și Condițiile site-ului.