Masina gratuită la schimb în caz de accident

Masina gratuită la schimb în caz de accident

Detalii Afacere

De ce sa apelezi la Masina Gratuita ?

100% GRATUIT!

Serviciu GRATUIT fără a implica nici un cost. Costurile vor fi suportate de asigurarea celui care a provocat accidentul.

Fara restrictii la kilometri

Nu impunem număr de kilometri pentru mașina predată gratuit.

Pe toata durata reparatiilor

Păgubitul beneficiază de mașină gratuită la schimb pe durata reparației casco sau în orice service autorizat / durata șederii vehiculului în unitatea reparatoare (nu și pentru întârziere service sau perioada pe care nu o deconteaza asiguratorul)

Rapiditate si transparenta

Mod rapid și transparent de predare a mașinilor gratuite inclusiv deplasare la domiciliul păgubitului dacă este necesar.

Ce trebuie să faceți?

Pasul 1: Ați avut un accident rutier sau tamponare? Apelați Masina Gratuita la numarul de telefon 0736 168 616 sau cu ajutorul formularului din site, program NON STOP iar personalul nostru specializat vă va răspunde solicitării analizând cazul dvstra.

Pasul 2: În urma apelului primit, personalul Masina Gratuita vă va preda masina la schimb sau la solicitarea dumneavoastră mașina va fi livrată la domiciliu sau locația solicitată.

Pasul 3: Ne vom ocupa inclusiv la solicitarea dumneavoastră de demersurile soluționării dosarului de dauna și verificarea reparațiilor la autovehiculul avariat.

Pasul 4: După finalizarea reparațiilor și ridicarea autovehiculului avariat din service sau a dosarului de dauna după caz se va face preluarea mașinii gratuite fără a vă solicita nici un cost pentru acest serviciu.

Baza legală :

Art. 25: Lipsa de folosinţă(1) Prejudiciile reprezentând consecinţa lipsei de folosinţă a vehiculului avariat, inclusiv înlocuirea temporară a acestuia, sunt stabilite:a) pe baza documentelor justificative din care rezultă costurile de înlocuire temporară a vehiculului avariat cu un vehicul de o clasă similară ori inferioară, închiriat de la entităţi autorizate cu acest obiect de activitate

Mai exact, în momentul în care aveți un accident rutier sau tamponare , pe perioada în care duceți mașina în service autorizat la reparat, solicitați regie proprie de la asigurator sau cazul dumneavoastră este daună totală, puteți apela Masina Gratuita pentru a primi mașina la schimb GRATUIT.

Program: Non STOP 24/7Locație: Strada Livezii 4, SibiuContact: 0736 168 616

Recenzii

Scrie o Recenzie pentru Masina gratuită la schimb în caz de accident:


Cunoști această afacere? Scrie-ți acum părerea!

Evaluare Afacere:


Prin publicarea acestei recenzii, ești de acord cu Termenii și Condițiile site-ului.