Magazinul de electrice Azkaban

Magazinul de electrice Azkaban

Detalii Afacere

Înființată în anul 2009, compania Azkaban SRL importă și comercializează o gamă largă de corpuri de iluminat pentru pentru orice tip de spațiu: lustre, candelabre, aplice, veioze, lampadare, plafoniere, corpuri de iluminat de exterior. În showroom-ul deschis în Botosani la adresa Sucevei Nr 5, Magazinul de electrice Sucevei are expuse o mare parte din produsele oferite (portofoliul companiei cuprinde peste 500 de produse de iluminat si accesorii).

Compania asigură montajul corpurilor de iluminat comercializate și furnizează servicii de personalizare corpuri de iluminat, pentru a răspunde cerințelor celor mai exigenți clienți.

Prin Azkaban SRL ai la dispoziție numeroase moduri de a-ți face casa mai luminoasă și de a o transforma în locul ideal, în ACASĂ.Cu o echipa tânără, organizată într-un centru de competență, Azkaban SRL si partenerii execută proiecte de iluminat rezidențial, commercial, industrial sau hotelier, începând de la întalnirea inițială în care sunt stabilite cerințele clientului, evaluarea proiectului, designul produselor, oferta, prezentarea mostrelor, aprobarea proiectului și până la livrarea și montajul corpurilor de iluminat speciale.

Azkaban SRL este o firmă receptivă la cerințele clienților, aflată într-o continuă căutare de soluții de iluminat care să îmbine atât cerințele tehnice, cât și aspectele funcționale și decorative, toate menite să confere o notă elegantă casei dumneavoastră și să asigure un iluminat plăcut și decorativ.

Pentru mai multe detalii și informații, contactați echipa Azkaban SRL la numărul de telefon 0744 688 289 sau pe adresa de e-mail [email protected] sau [email protected] Ne recomanda pasiunea pentru implicare in procesul de consultanta, calitatea produselor, livrarea la timp si in siguranta, precum si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor clientilor nostri.

Recenzii

Scrie o Recenzie pentru Magazinul de electrice Azkaban:


Cunoști această afacere? Scrie-ți acum părerea!

Evaluare Afacere:


Prin publicarea acestei recenzii, ești de acord cu Termenii și Condițiile site-ului.