Kinder Studio

Kinder Studio

Detalii Afacere

In anul 2007, cand am inceput acest proiect frumos de suflet, notiunile de fotograf profesionist de nou nascut, fotograf de familie sau sedinte foto de maternitate erau destul de abstracte. Oamenii aveau nevoie de un fotograf de eveniment si atat. Suntem mandri ca am reusit sa aratam ca fotografiile profesionale de bebelusi, de exemplu, inseamna mai mult decat poti face acasa cu aparatul.

De atunci fotografiem familii in cele mai fericite momente ale lor, iubim ceea ce facem si le multumim pentru increderea cu care isi lasa aceste amintiri pretioase pe "mainile noastre". Ne bucuram de nou nascutii fotografiati de noi, care astazi sunt copii mari si vin in continuare la studio, la sedintele foto de familie, aniversare sau de Craciun, devenite deja traditii. Experienta ne ajuta sa ne conectam usor cu cei mici, sa relaxam o viitoare mamica si sa avem toata rabdarea, atentia si daruirea in sedintele foto de nou nascut.

Ne putem intalni pentru o sesiune foto la studioul nostru dotat cu multa energie pozitiva si recuzita pentru toate varstele, in aer liber, acasa la voi sau in alta orice locatie doriti (chiar si la sanius).

Suntem fotografi care pun pasiune in ceea ce fac si care va invita sa faceti parte din familia Kinder Studio si sa ne chemati ori de cate ori vor fi momente pe care doriti sa le pastrati in fotografii profesionale. Aici este lumea fermecatoare a copiilor fotografiati de noi.

Recenzii

Scrie o Recenzie pentru Kinder Studio:


Cunoști această afacere? Scrie-ți acum părerea!

Evaluare Afacere:


Prin publicarea acestei recenzii, ești de acord cu Termenii și Condițiile site-ului.